Kultúra

Bejelentették az L Word második évadát

Hivatalosan is bejelentették, hogy az ikonikus LMBTQ-sorozat folytatása, az L Word: Generation Q hamarosan újabb évaddal tér vissza.

 

 

Amikor elkezdődtek a Generation Q tervei, tisztában voltak vele, hogy nem hiányozhatnak az olyan eredeti karakterek, mint Alice (Leisha Hailey), Shane (Katherine Moennig) és Bette (Jennifer Beals), de a készítők újabb szereplőkkel is megajándékozták a rajongókat, akikhez remélhetőleg ugyanolyan lelkesedéssel tudnak kötődni, mint a „régi motorosokhoz”.

 

 

„Az L Word: Generation Q egy teljesen új generációra és korszakra helyezte a hangsúlyt, ezzel lendületet adva az eredeti sorozatunknak. Az eredmény egy olyan sorozat lett, amely minden generáció számára vonzóvá válik a relevanciája, az érzelmessége, a szórakoztatása és a vakmerősége miatt. Alig várom, hogy láthassam, mivel áll majd elő Marja és Ilene tehetséges csapatukkal, amikor elhozzák nekünk a második évadot”

– erősítette meg a hírt Gary Levine, a Showtime Networks tagja.

Amíg viszont a második évadra várunk, térjünk vissza az L Word: Generation Q első évadának epizódjaihoz. Ha pedig még ahhoz sem fogtatok hozzá, van még egy kis idő bepótolni a lemaradást a második évad kezdete előtt.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin