Kultúra

Bejelentették a budapesti Celine Dion koncert új időpontját

A még fennálló koronavírus okozta pandémia, valamint az érvényben lévő rendezvénytartási és utazási korlátozások miatt, Celine Dion legmélyebb sajnálatára ismételten el kell, hogy halassza a Courage című világkörüli turnéjának európai állomásait. Az európai koncertsorozat 2022. május 25-én indul az angliai Birminghamben.

A budapesti koncert 2022. június 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.

 

 

Celine Dion és a Concerts West/AEG Presents továbbra is mindenki biztonságát és egészségét tartja a legfontosabbnak. A COURAGE WORLD TOUR eredeti 2020-as európai dátumait korábban már 2021-re halasztották, de a továbbra is fennálló járványügyi helyzet miatt, most a koncerteket a 2022-es évre ütemezik át – olvasható a közleményben.

Nagyon reméltem, hogy idén tavasszal találkozhatunk Európában, de sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal több időbe telik az, hogy mindannyian biztonságban legyünk. A vakcinával most már itt van ehhez a segítség, így már alig várom, hogy 2022-ben színpadra állhassak és énekelhessek a közönségemnek. Az elvesztegetett időt bepótoljuk, ezért továbbra is vigyázzatok magatokra, amíg újra nem találkozunk. Jó egészséget kívánok mindenkinek – nyilatkozta Celine Dion.

A 2020-as vagy 2021-es dátumokra megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új 2022-es időpontokra. Így a budapesti koncert esetében is, a megváltott jegyek érvényesek a 2022. június 27-i koncertre.

Celine Dion egy videóüzenetet is készített az átütemezéssel kapcsolatban:

 

 

A jegyekkel kapcsolatos további információ olvasható a koncert honlapján.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb