Lifestyle

Be-YOU-tiful Lupa beach party – pozitív testkép party Budapest tengerpartján!

Először kerül megrendezésre a Be-You-tiful pozitív testkép strand party, melynek ötletgazdája Szkiba Zsuzska író, a Fogadd el magad című könyv szerzője és a Budapest Pride Fesztivál keretében valósul meg. A rendezvény középpontjában testünk elfogadása és a kinézetünkhöz fűződő viszony javítása áll. A naplementébe nyúló koktélparty helyszínéül a karibi hangulatú Lupa beach szolgál, ahol a szombat esti lazulásról Dj Zsolo és Dj Regina Rossi gondoskodik.

 

 

A programban helyet kapott egy élőkönyvtár is, ahol a meghívott vendégekkel sokakat érintő témákról beszélgethetnek a résztvevők: szexuális kisebbségek, transzneműség, életkor- és testkép elfogadás. Ott lesz Rábaközi Andrea, ex-modell, aki saját példájával mutatja meg, 50 éves kor után is lehet elégedett valaki önmagával; Pusztai Olivért, Mr Gay Hungary, aki hazánkat dobogós helyre juttatta a Mr Gay világversenyen LMBTQ témákban kérdezhetik a jelenlévők; Fajt Alex Youtuber a transznemű közösséget képviselve osztja meg személyes tapasztalatait a teste megváltozásáról; Szkiba Zsuzska szervező pedig önmagunk elfogadásában segíti a hozzá fordulókat, testalkattól függetlenül.

 

Fotó: Dömök Noel Szilveszter

 

Az est meghívott vendége Lakatos Márk stylist is, hiszen nemrégiben megjelent Random Shooting Day fotósorozata középpontjában a testpozitív üzenet kapta a főszerepet. Humoros fotósorozata szerethető módon figurázza ki a pasikról közvetített, sztereotíp férfiideálokról bemutatott divatfotókat. Nem az egészségtelen életmódot vagy elhízást, hanem a kirekesztő világ helyett egy elfogadó közeg megteremtését hirdeti ez a fotókampány, mely rendkívül pozitív médiavisszhangot kapott az elmúlt hetekben. És hogy Márk megmutassa, mennyire szereti az egészséges ételeket, a Be-YOU-tiful Lupa Beach Partyn nem csak a beach body-ját fogja megmutatni, de együtt főz majd egy kedves barátjával, Felhősi Attilával, akivel egy fantasztikus zöld, rizses lecsót készít gourmet változatban, tele zöldségekkel, és a Lakatos Műhely kolbászaival, amelyek színtiszta sertéshúsból és fűszerekből készülnek.

Egy befogadó és elfogadó party, ahol minden body beach body – tarts te is velünk 2019. június 15-én a Lupa beachen!

Mikor: 2019.06.15.
Hol: Lupa Beach
Kicsoda: Budapest Pride + Lupa Beach + Szkiba Zsuzska
Vendégek: Rábaközi Andrea, Fajt Alex, Pusztai Olivér, Lakatos Márk
Miért: Pride Hónap, testpozitivitás, közösség, önelfogadás

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin