Életmód

Batman és Robin nem meleg szeretők, állítja a film rendezője

Izgalmas interjút adott a Vulture magazinnak a nyíltan meleg hollywoodi filmrendező, Joel Schumacher. A férfi nemcsak magánéletéről és arról mesélt, hogy valahol 20 ezernél tart a szexuális partnerek számában, hanem szakmai kérdésekről, a közönséget hosszú évtizedek óta foglalkoztató témákról is.

 

20 ezer férfival feküdt le élete során, állítja a hollywoodi filmrendező

 

Nevéhez az elmúlt öt évtizedből olyan produkciók kötődnek, mint Az operaház fantomja, valamint a Batman és Robin – utóbbi alkotásra külön kitértek a beszélgetés folyamán. A 79 éves férfi ugyanis következetesen tagadja, hogy szándékosan tett volna az 1997-es akciófilmbe meleg áthallást és nem igaz, hogy Batman és Robin meleg szeretők lettek volna.

Ez az egész jóval előttem kezdődött. Valaki egyszer írt arról, mi  a valódi üzenete a meséknek. Hogy a Hófehérke arról szól, hogy milyen ha az embernek rossz mostohaanyja van, a Batman és Robin pedig arról, hogy itt ez a két férfi, akik melegek és együtt élnek egy barlangban” – ennek ellenére Schumacher állítja, hogy nem szándékosan tett homoerotikus vonalat a filmbe, amikor például Batman ruhája sejtetni engedte a mellbimbóit. Bár Clooney egy 2006-os interjúban azt mondta, ő maga direkt vette melegre a karaktert.

 

Batman és Robin

 

A filmrendező szerint a média szándékosan ugrott rá a témára és az táplálta a meggyőződésüket, hogy ő maga nyíltan meleg. “Ha nem lennék meleg, soha nem jutott volna ilyesmi az eszükbe” – tette hozzá.

 

Previous post

Hazaküldtek egy diákot, amiért a homofóbokat kioktató pólóban ment iskolába

Next post

A királyi család hallgat a biszexuális rokonról