Lifestyle

Bámulatos fotók egy meleg indián esküvőjéről

Rendhagyó és gyönyörű esküvőnek adott otthont Colorado állam – számol be az Out magazin. Cody McCook és Turner Free 2016 márciusában, Tinderen ismerte meg egymást és hamar késztetést éreztek rá, hogy szerelmüket hivatalosan is szeretnék megpecsételni.

A hagyományok mindkettejük számára egyaránt fontosak és ez az esküvőn készült fotókból is hamar kiderül. Míg Turner számára délnyugati származása fontos – ezért a karimás kalap például -, addig McCook indián származására büszke, családja az északi ute törzsből való. Erre utal többek között a hajába tűzött toll és a befont haj. Az északi uték a vadnyugat meghódítása előtt a mai Colorado állam területén éltek, így a helyszínválasztás is nagyon tudatos volt.

A szertartáson Cody egyik unokatestvére dobon játszott népi zenéket, míg nagypapája ősi törzsi imát és táncot lejtett. Az igenek kimondása után pedig Cody és Turner AhTave-ként köszönthette őket a család és barátok: új vezetéknevet választottak ugyanis maguknak, amelynek jelentése ute nyelven: Új nap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Out.com

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb