Hírek

Baleset a medencében: Tom Daley kicsúszott a fürdőgatyájából

Ma érnek véget a 2018-as nemzetközösségi játékok az ausztráliai Gold Coastban. A jórészt az egykori Brit Birodalomból kialakult független államok részvételével zajló sporteseményt Daley a melegellenes törvények elleni kiállásra is felhasználta.

 

 

Miután Dan Goodfellow-val párban aranyérmet nyertek a 10 méteres versenyszámban, a sportoló emlékeztetett, hogy a résztvevő országok közül 37-ben még mindig érvényben van valamilyen melegellenes törvény. Reményét fejezte ki, hogy egy napon a Nemzetközösség összes sportolója szabadon önmaga lehet majd.

 

A post shared by Tom Daley (@tomdaley) on

 

A vele együtt Ausztráliába érkező férje, Dustin Lance Black közben rendesen felháborodott, amiért bolti tolvajnak nézték, legalábbis Twitteren határozottan sérelmezte, amiért egy biztonsági őr átkutatta a táskáját az egyik bevásárlóközpontban.

És ami a címben jelzett balesetet illeti: az egyik páros ugrás során Tom Daley úgy érkezett a medencébe, hogy bizony kicsúszott ez-az a fürdőgatyájából, a nemzetközi fotóügynökségek pedig épp elkapták a pillanatot. A kérdéses – ám nem túl izgalmas – képért ide tudnak átkattintani az érdeklődő nagykorú olvasók.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb