Életmód

Babát vár a gót esküvőjéről elhíresült leszbikus pár

Ivy és Terry Rebel az idei év májusában keltek egybe egy tetoválással és fekete ruhákkal teli esküvőn. Most pedig újabb jó hírt osztottak meg követőikkel: a következő évben végre megérkezik első gyermekük is.

 

A babát 2020 márciusára várják.

 

A menyasszonyok elegáns fekete ruháikban álltak oltár elé, és Terry még egy vörös kristályokból készített koronát is felvett a nagy napra. A tetoválásokkal, a csipkével és a fekete szemfestékkel a páros olyan volt, mintha egy gyönyörű leszbikus horrorfilmbeli jelenetbe invitáltak volna bennünket – számol be róla az Out.

„Amikor elterjedtek az esküvői képeink, izgatottak voltunk a sok pozitív megjegyzés és támogatás láttán, amit a kapcsolatunk és az esküvőnk miatt kaptunk. Nagyon sok embert inspirálhattunk azzal, hogy olyan esküvőt szervezzenek maguknak, amelyen önmaguk lehetnek, és nem kell feltétlenül a megszokott szabályokhoz, tradíciókhoz ragaszkodniuk”

– nyilatkozta Terry az Inked magazinnak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Terry and I had a vision of an all black gothic wedding and everything turned out so perfect 🖤 best day of my life so far!! 📸 @kmh2o42 @wwwedgoldcouk

Ivy Rebel🖤 (@mrsxrebel) által megosztott bejegyzés,

 

Amikor összeházasodtak, a lányok már akkor is tudták, hogy családot szeretnének alapítani, és Ivy hozzálátott a lehetőségeik felméréséhez. Végül a megtermékenyítésre a születésnapján került sor, ami még varázslatosabbá tette a pillanatot, és úgy érzi, ez volt számára a legszebb születésnapi ajándék, amit eddig kapott.

Ivy és Terry nem is lehetnének izgatottabbak most, hogy elkezdhetik gyarapítani „gót családjukat”. Amikor pedig arról kérdezték őket, mit várnak a leginkább az anyaságban, Terry azt mondta: meg szeretné tanítani a gyermeküket arra, hogy a legcsodálatosabb ember legyen a világon. Ivy egyetértett vele, és szeretné, ha gyermekük tudná, hogy mindig követnie kell az álmait és fontos, hogy önmaga legyen.

De természetesen van még valami, amit mind a ketten alig várnak már az anyaságban, mégpedig az, hogy a legaranyosabb gót ruhákba öltöztethessék gyermeküket.

 

 

Previous post

Vörösre festjük a Lánchidat az AIDS Világnapja alkalmából

Next post

Egy meleg tinédzser bosszúból világgá kürtölte homofób anyukája titkos fasírt receptjét