Színes

Azonos nemű párokkal ígérnek folytatást a Netflix reality műsorának

A The Hollywood Reporternek adott interjút Chris Coelen, a The Ultimatum című Netflix produkció megálmodója, aki elárulta, hogy már javában forgatják a sorozat második évadát, amelyben a szereplőgárda kizárólag queer emberekből áll, akik próbálják megmenteni párkapcsolatukat.

Már jócskán benne vagyunk a második évadban, és egészen elképesztő lesz” – mondta Coelen. “Őszintén szólva, annyira jó – a történetek annyira érdekesek. A második évad szereplőgárdája teljesen más, mint amit az első évadban láttunk. (…) Nagyon más lett, de ugyanolyan nagyszerű, mint az első évad.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Ultimatum (@ultimatumnetflix) által megosztott bejegyzés

 

Ellentétben a mainstream társkereső műsorokkal, mint A Nagy Ő, a Love Island, és a Love Is Blind, a The Ultimatum második évada szakít a hagyományos formulával. Korábban erre csak az MTV Are You the One? nyolcadik évadában és a Logo TV szerencsétlen sorsú Finding Prince Charming című műsorában volt példa. Voltak már korábban is queer embereket felvonultató társkereső műsorok – de olyan még soha nem volt, hogy az összes szereplő az LMBTQ-közösséghez tartozott volna.

Az első évad Reunion epizódjában Rae Williams – aki Zay Wilsonnal került be a műsorba – elárulta, hogy biszexuális, és felhozta, hogy az utóbbi időben egy nővel randizik. Bizonyos értelemben ez a coming out tökéletes átvezetésként szolgált a műsor közelgő, kizárólag azonos nemű párokból álló második évadjához.

Eléggé lazán fogtuk fel a dolgot, és most próbálom felfedezni magamat és a szexualitásomat, mert nagyon sokáig nagyon kényelmetlenül éreztem magam a biszexualitásom miatt” – mondta Williams. “Amióta Zay és én szakítottunk, csak egy lánnyal voltam együtt. És hogy őszinte legyek, nagyszerű volt.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb