Hírek

Az Úr azért teremt meleg gyerekeket, hogy büntesse a népet az abortusz miatt

Évek óta fut a “A nap hülyéje” rovatunk, és hát sajnos Linda Harvey nem először szolgáltat ehhez remek alapanyagot.

 

 

Linda Harvey a Mission America nevű, melegellenes keresztény csoport alapítója, akinek egy vallási rádióadón saját műsora is fut. Egy korábbi adásában levezette, hogy a szülőknek nem szabad hagyni, hogy kamasz fiaik együtt töltsék az időt, mert ez csak a meleg szexet bátorítja. Vissza akarja venni a szivárványt az LMBTQ közösségtől, 2014-ben pedig még a sátánt is belekeverte homofób harcába, amikor kijelentette, Amerika morális alapjait a nemek összekuszálásával intézi – na nem saját kezűleg, hanem az ő megbízásából a melegmozgalmak.

Legújabb elmélete szerint az Úr azért teremtette az LMBTQ közösséget, hogy ezzel büntesse  népet az összes elkövetett abortuszért.

“Önök azt hihetik, ezek egymástól független ügyek, pedig alapjaikban kapcsolódnak egymáshoz. Figyelembe kell vennünk azt az elborzasztó lehetőséget, hogy ez az egész szexuális identitás nevű agyrém az Úr büntetése számunkra milliónyi elvetetett magzataink miatt.”

Meglátása szerint a halál és az életet nem adó azonos nemű párkapcsolatok az LMBTQ mozgalmakban érnek össze. Aki a csodás okfejtés egészére kíváncsi, itt végig is hallgathatja.

 

 

 

Previous post

Az indiai oktatási miniszter szerint nincsenek leszbikusok az iskolákban

Next post

Öt új LMBT témájú könyv tavaszra - Frissítsd fel a könyvtárad!