Nagyvilág

Az új lengyel külügyminiszter kapcsolatot lát a melegek és a kannibalizmus között

 

Augusztus 20-án a lengyel miniszterelnök, Mateusz Morawiecki a fundamentalista keresztény politikust, Zbigniew Raut nevezte ki a külügyminiszteri posztra.

A jogász Rau korábban a Łódźi vajdaságot irányította, és a külügyminiszteri poszthoz szükséges diplomáciai jártassággal nem rendelkezik ugyan, cserébe régóta esküdt ellensége az úgynevezett „LMBTQ ideológiának”. (Ami kizárólag homofób politikusok elméjében létezik, de ezt most talán mellékes.)

Az TVN24 lengyel hírportál szerint Rau korábban elég erős állításokat fogalmazott meg a Facebookon, amelyek között még az „LMBTQ ideológia a civilizáció halála” kijelentése a kedvesebbek közé tartozik.

„1968-ban kezdődött az az erkölcsi forradalom, amely során Európa legalizálta a zoofíliát, legalizálta az idősek és a gyengék eutanáziáját, és legalizálásra javasolta a pedofíliát. Napjainkban svéd tudósok pedig már azt javasolták, hogy meg kellene fontolni a kannibalizmus legalizációját. Igen, a klímavédelem álruhájában az embert nem csupán egy szexuális játékszerré, hanem vacsorává akarják alacsonyítani. A modernitás nyugati „szóvivői” nem érdemelnek kegyelmet. Barbár tetteik közvetlenül fognak elvezetni a halál civilizációjához, amitől II. János Pál pápa óvott minket.”

A miniszter szerint az „LMBTQ ideológia” ugyanebből az eszmerendszerből fakad, és ennek a hírnöke. 2019 szeptemberében egy másik Facebook posztjában ezt írta:

„Az elmúlt hónapokban szinte minden nap bombáz minket az LMBTQ lobbi. A tolerancia álruhájában és a szexuális különbözőségek elfogadásának jelszava alatt civilizációnk alapvető értékei ellen folytatnak harcot. Természetesen az LMBTQ lobbi és a különböző „oktatók” megpróbálnak bejutni a lengyel iskolákba. Az általunk tapasztalt ideológiai támadás ellenlépéseket követel. Olyan védőpajzsot kell emelnünk, amely védelmezi a szülők és a gyermekek jogait, a keresztény értékeket és életmódot. Nem hagyhatjuk, hogy egy kisebbségnek elmenjen az esze.”

Homofób nézetei ugyanakkor nem fognak problémákat okozni számára, hiszen Andrzej Duda is egy durván homofób kampányra építette az elnökválasztást.

 

 

A melegek fertőzött zombik egy ír pap szerint

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb