Hírek

Az orosz levegő mosta ki Depardieu-ből a homoszexualitást

Rég hallottunk már eget rengető ostobaságokat, így élvezettel olvastuk Vitalij Milonov orosz politikus pár nappal ezelőtti nyilatkozatát. Milonov többek között arról is ismert, hogy az orosz melegpropaganda-ellenes törvény egyik legnagyobb támogatója volt.

Az úriember annak kapcsán érzett kényszert a megszólalásra, hogy a francia színész és rendező, Gérard Depardieu nemrég megjelent önéletrajzi könyvében nyíltan ír arról, hogy fiatal korában prostituáltként abból tartotta fenn magát, hogy idősebb férfiakkal hált. A luxusadó bevezetése miatt hazájából szinte menekülő színész pár évvel ezelőtt Oroszországban talált menedékre. Szoros barátságot alakított ki Vlagyimir Putyin elnökkel és az állampolgárságot is megkapta.

141015_depardieu

Milonov szerint Depardieu korábbi foglalkozásával semmi probléma, hisz az már a távoli múlt része és az egészséges orosz levegő kimosta belőle a homoszexualitás legparányibb morzsáját is. “Láttam Gérard könyvét, amely vallomása a régi bűnöknek. Nem volt könnyű neki Franciaországban, ahol a társadalom korrupt és semmiféle erkölcsi normák nem léteznek.”

Depardieu jelenleg Szaranszk városában él.

Forrás: Pinknews.co.uk

Previous post

Az utolsó érdekességek Kylie Minogue szombati koncertje előtt!

Next post

Magyarországra érkezik a The Modern Pantry étterem tulajdonosa