Kultúra

Az ördög Pradát viselből ír musicalt Elton John

A 2006-ban bemutatott ikonikus mozifilmből ír Boradway musicalt Elton John az amerikai Paul Rudnickkel karöltve.

 

Messze nem ez lesz az első musical, amiben Elton John közreműödik, elég csak az Oroszlánkirály, az Aida, a Bilie Elliot, vagy a Lestat darabjaira gondolni.

“Nagyon szeretem mind a könyvet, mind a filmet, és hatalmas rajongója vagyok a divatvilágnak. Alig várom, hogy zenét szerezzek ebből a popkulturális gyöngyszemből.”

Lauren Weisberger 2003-ban kiadott, azonos című regénye sokat merített a szerző saját gyakornoki korszakából. Weisberger túlhajszolt asszisztensként dolgozott a Vogue divatmagazin legendás főszerkesztője, Anna Wintour mellett. Róla mintázta a film “ördögi” főnökasszonyát, Miranda Priestly-t, akit a vásznon Meryl Streep alakított. Játékáért Golden Globe-díjat is kapott, valamint Oscarra is jelölték.

Mivel egyébként is imádjuk a musicaleket, nagyon bízunk benne, hogy a fentiekhez hasonlóan ez a darab is világhódító útra indul majd, és itthon is színpadra állítják.

 

“No, no, that wasn’t a question.”

 

The Devil Wears Prada (2/5) Movie CLIP – Andy’s Interview (2006) HD

The Devil Wears Prada movie clips: http://j.mp/1SsyO7d BUY THE MOVIE: FandangoNOW – https://www.fandangonow.com/details/movie/the-devil-wears-prada-2006/1MVe…

 

(GayStarNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb