Itthon

Az LMBTQ-mozgalom a náci és kommunista diktatúrával egyenlő az államtitkár szerint

A Kopp Mária Intézetben szólalt fel ma Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. A XX. századi totalitárius diktatúrák családrombolása című konferencián a politikus először arról beszélt, hogy a náci és a kommunista eszmék követői azért tudtak érdekeik mentén kiegyezni egymással, mert ugyanazokat a polgári keresztény értékeket tagadták, vonták kétségbe.

 

Rétvári Bence

 

Megjegyezte, hogy a barna és a vörös diktatúra is családellenes volt, mert tudták, az alapvető értékeket a családban lehet megtanulni. A családellenességre példaként említette, hogy arra buzdították a gyerekeket, jelentsék fel szüleiket, ha otthon a rendszert kritizálják. Majd Rétvári aktuálpolitikai színezetet adott a témának és a diktatúrákat párhuzamba állította az LMBTQ közösség szimbólumával.

…minden szélsőséges ideológia családellenes; a barna is, a vörös is és a szivárványos is, csak az eszközeik mások.” – jelentette ki a megnyitón az államtitkár, majd arról beszélt, hogy a szélsőséges ideológiák szerint a családot fel kell számolni és másfajta társadalmi együttélési formát kell létrehozni.

Rétvári Bencének közel sem ez volt az első LMBTQ-ellenes megszólalása. Egy korábbi, hasonlóan szégyenteljes példa:

 

Tahó módon oktatta ki az államtitkár Ungár Pétert a gyermekvállalás kérdésében

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin