Hírek

Az LMBTQ-közösség kiírtására buzdít egy polgármester

Néhány héttel ezelőtt megdöbbentette a világsajtót, hogy Alabamában megszavazták az abortusztilalmat. Erről is persze mi jutott eszébe az állam egyik polgármesterének? Az LMBTQ-közösség megtámadása.

Carbon Hill polgármestere, Mark Chambers Facebook-oldalán először egy felirattal ellátott képet osztott meg, mellyel igazi lavinát indított el, és bár mostanra törölte a képet, természetesen készült róla néhány képernyőfelvétel – írja az Advocate.

Olyan társadalomban élünk, ahol a homoszexuálisok az erkölcsről papolnak nekünk, a transzvesztiták az emberi biológiáról, a gyerekgyilkosok az emberi jogokról és a szocialisták a gazdaságról.

A képhez egy ismerőse megjegyzést írt, melyben elmondta: irtózik már csak a gondolattól is, hogy az unokái egy ilyen országban fognak élni, hacsak változást nem hoznak, ami igazi forradalomhoz vezet. Ezzel Chambers teljes mértékben egyetértett, de fokozni is tudta barátja szavait:

Csakis úgy lehet változást hozni, ha kiirtjuk a problémát. Tudom, hogy rosszul hangzik, amit mondok, de anélkül, hogy kiirtanánk őket, sehogyan sem tudunk változást hozni.

 

Mark Chambers és hírhedt kommentje

 

Amikor Carbon Hill polgármesterét felkeresték az üggyel kapcsolatban először határozottan állította, hogy a bejegyzés nem az ő oldalán volt. Ezek után azt mondta, hogy ezt egy privát beszélgetésnek szánta közte és barátai között. Azt is megjegyezte: ő sosem mondott semmit arról, hogy meg kellene ölni a melegeket. A riporter végül visszaolvasta neki a bejegyzést, mire Chambers nem tagadott tovább és így felelt:

Forradalom. Pontosan! Ha eljön az idő, hogy ebben az országban forradalomra kerüljön sor, az ilyen embereket ki fogják irtani.” Ha abortuszellenessége és homofóbiája nem lett volna elég, Chambers a bevándorlókra is kitért, akiket hálátlannak nevezett, és szerinte az USA mostanra készen áll egy polgárháborúra.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb