Itthon

Az ezeréves magyar identitásba nem tartoznak bele a melegek

Egészen szürreális az alábbi videó, amit a KDNP YouTube-csatornája osztott meg. Napirend előtti felszólalásában tegnap a Parlamentben Vejkey Imre, a kisebbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese a Magyarország ellen irányuló Soros-tervről beszélt.

Szerinte ez alapján indult (már megint) nyílt támadás Magyarországgal szemben, véleménye szerint Brüsszel a jogállamiság leple alatt akarja ránk kényszeríteni, kivel éljünk együtt.
Eszmefuttatásában Vejkey eljut egészen addig, hogy a Brüsszel–Strasbourg–Soros-triumvirátus fenyegeti az országot, rombolni akarnak, ez a rombolás pedig a náci és a kommunista diktatúra tombolását idéző szintre ért.

Vejkey Imre szerint “olyan diktatúrát építene Brüsszel-Strasbourg-Soros, amelyben szét akarják tépni ezeréves magyar identitásunkat, felfalni szabadságunkat, amelyben szellemi és anyagi érelemben is csak rabszolgák lehetünk a Soros-féle nyílt társadalomban.”

“Ők csak azt tekintik jogállamnak, akik beengedik a bevándorlókat. Számukra a jogállamiság egyenlő az illegális bevándorlás támogatásával és az LMBTQ-val. Nem nézik jó szemmel, hogy ragaszkodunk keresztény értékeinkhez.”

 

Hogy mindezt Vejkey el tudja fogadni, ahhoz neki át kellene állnia a “sötét oldalra.” A teljes videó itt tekinthető meg:

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb