Életmód

Az elvált apuka még drag queennek is beöltözött a lánya kedvéért

 

Julio, a háromgyerekes apuka még akkor vált el a feleségétől, amikor a legkisebb lányuk, Gabi csupán pár hónapos volt. Kettejük között már csak ezért sem tudott igazi apa-lánya kapcsolat kialakulni, pedig mindketten dolgoztak érte.

Mivel a többi gyereke szerette a sportot, és így a szabadidejüket az apjukkal tudták tölteni, ezért Julio a focizásra biztatta Gabit is. Az apja volt az edzője, hetente találkoztak, és bár Gabit nem igazán érdekelte a foci, Julio kedvéért eljárt az edzésekre. Amikor azonban úgy döntött, nem szeretne tovább focizni, ritkultak az olyan alkalmak, amikor találkozni tudtak. Julio ma már nagyon sajnálja, hogy olyasmit próbált erőltetni a lányára, amihez annak nem volt kedve.

Bár eltávolodtak egymástól, szeretnének újra egymásra találni, és ehhez Julio azt is vállalja, ha – alaposan – ki kell lépnie a komfortzónájából.

Gabi elvitte az apját az MTV-n futó (nyilván nem a magyar köztévén) Drag My Dad című műsorba, ahol egy igazi legenda, Bob the Drag Queen segít az apukáknak. A cél mindig az, hogy a drag műfajával lebontsák azokat a falakat, amik a szülők és a gyerekeik között állnak.

Erre ebben az epizódban is szükség van, mert Gabi ma már csak felszínes dolgokról beszél az apjával, a magánéletéről nem szívesen mond neki semmit – ám az átváltozás ideje alatt lehetőségük adódik megbeszélni a viszonyukat.

A végeredmény láttán pedig rendesen leesik a három gyerek álla.

 

 

 

 

Previous post

Kis színes reklámtörténelem - A szivárvány színeiben

Next post

A KDNP alelnöke nem is kérte a Netflix-től a meleg Jézusról szóló film törlését