Hírek

Az eljegyzett Colton Haynes üzenete: Merjetek szívből szeretni!

Alig két héttel azután, hogy Colton Haynes Valentin-napon Instagram oldalán felfedte kivel jár együtt, múlt vasárnap párkapcsolata újabb szintet lépett. Egy romantikus hétvégi kiruccanás keretében Colton párja, Jeff Leatham eljegyzési gyűrűvel készült, a  Zöld íjász és a Teen Wolf – Farkasbőrben  sztárja pedig azonnal igent mondott.

I SAID YES!!! 💍💥❤️ @jeffleatham

Colton Haynes (@coltonlhaynes) által megosztott bejegyzés,

Haynes, aki hosszú éveken át titkolta, hogy saját neméhez vonzódik, meghatódott a rajongóitól és követőitől kapott több ezer jókívánságtól. Külön Instagram-bejegyzésben köszönte meg az üzeneteket.

Eláraszt a szeretet és támogatás, amelyet Jeff és én eljegyzésünk alkalmából kaptunk tőletek. (…) Ki gondolta volna, hogy egy kansasi srác találkozik egy vidéki fiúval Utahból és elkezdik filmekbe illő közös utazásukat? Ugyanezt kívánom mindenkinek. Nem számít kit szeretsz…. ne félj szívből szeretni 🙂 „- üzeni Colton.

A 28 éves férfinak nem ez az első párkapcsolata. Előző barátjával hat évig volt együtt, de szakítottak, miután kiderült, hogy a fiú gyakorlatilag folyamatosan csalta őt. Kívánjuk, hogy ne érje csalódás Jeffel közösen megkezdett utazásán!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin