Hírek

Az elit katolikus iskola nyilvános rendezvényén coming outolt egy diák

Összes társa előtt coming outolt egy elit katolikus iskola diákja Ausztráliában, de azt talán remélni se merte, hogy tapsvihar és megértő szavak fogják követni bejelentését.

A 17 éves Finn Stannard közel 1500 diáktársa előtt vallotta be hogy meleg, és a megható pillanatról egy videó felvétel is készült, ami azóta bejárta az internetet – a videót itt lehet megnézni.

„Kiállni a világ elé és elmondani, ki is vagy valójában, eléggé ijesztő, mert mi van akkor, ha a világ nem szeret téged? […] Túl sok időt töltöttem a magabiztos, heteroszexuális férfi álarca mögött, és lassan már azt sem tudtam, hogyan legyek önmagam.”

Az iskola volt diákjai között azonban többen is vannak, akik nem örültek volna ennek a bejelentésnek – egyikük nem más, mint Tony Abbott, volt miniszterelnök, aki ellenezte a házassági egyenlőséget – írja a Pink News.

Az egyetem igazgatója viszont mindenben támogatja Finnt. Szerinte nyitottnak kell lennünk és elfogadni az emberek döntéseit.

Finn Stannard beszédében egy üzenettel is szolgált azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő:

„Azt üzenem mindenkinek, hogy sohasem kell egyedül éreznetek magatokat, vagy félnetek attól, akik vagytok. Legyetek önmagatok, legyetek büszkék, és mindig fogadjatok el másokat azért, amilyenek valójában.”

Több cikkünk is megjelent mostanában Ausztráliával kapcsolatban:

Ausztráliában kitiltanák a meleg esküvőket és a jógát a templomok területéről

A melegházassról szóló szavazásról neveznek el egy parkot Sydney-ben

Ausztráliában kitiltanák a meleg esküvőket és a jógát a templomok területéről

Previous post

Mostantól Ausztráliában meleg párok is láthatók a jelzőlámpákon!

Next post

Fontos a magyar férfiaknak az arcápolás és a szemöldökszedés