Hírek

Az elit katolikus iskola nyilvános rendezvényén coming outolt egy diák

Összes társa előtt coming outolt egy elit katolikus iskola diákja Ausztráliában, de azt talán remélni se merte, hogy tapsvihar és megértő szavak fogják követni bejelentését.

A 17 éves Finn Stannard közel 1500 diáktársa előtt vallotta be hogy meleg, és a megható pillanatról egy videó felvétel is készült, ami azóta bejárta az internetet – a videót itt lehet megnézni.

„Kiállni a világ elé és elmondani, ki is vagy valójában, eléggé ijesztő, mert mi van akkor, ha a világ nem szeret téged? […] Túl sok időt töltöttem a magabiztos, heteroszexuális férfi álarca mögött, és lassan már azt sem tudtam, hogyan legyek önmagam.”

Az iskola volt diákjai között azonban többen is vannak, akik nem örültek volna ennek a bejelentésnek – egyikük nem más, mint Tony Abbott, volt miniszterelnök, aki ellenezte a házassági egyenlőséget – írja a Pink News.

Az egyetem igazgatója viszont mindenben támogatja Finnt. Szerinte nyitottnak kell lennünk és elfogadni az emberek döntéseit.

Finn Stannard beszédében egy üzenettel is szolgált azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő:

„Azt üzenem mindenkinek, hogy sohasem kell egyedül éreznetek magatokat, vagy félnetek attól, akik vagytok. Legyetek önmagatok, legyetek büszkék, és mindig fogadjatok el másokat azért, amilyenek valójában.”

Több cikkünk is megjelent mostanában Ausztráliával kapcsolatban:

Mostantól Ausztráliában meleg párok is láthatók a jelzőlámpákon! – Humen Online

Egy év telt el mióta Ausztráliában legalizálták a melegházasságot, ezt ünnepelve pedig az ország fővárosában több helyen is azonos nemű párok villognak a jelzőlámpákon. Canberrában a sokszínűséget szeretnék ünnepelni a lámpákkal. Itt volt a legmagasabb azon szavazatok száma, amelyek a melegházasság legalizálása mellett döntöttek, egy évvel ezelőtt – írja a LADbible.

A melegházassról szóló szavazásról neveznek el egy parkot Sydney-ben – Humen Online

Egy Sydney-ben található parkot az egyenlő házassági jogokról szóló szavazásról neveznek el. Az ausztrál városban található Prince Alfred Parkban tavaly, november 15-én 30.000 ember gyűlt össze, hogy megünnepeljék az egyenlő házassági jogok megszavazását. Ennek emlékére a parkot hamarosan Equality Greenné nevezik át. A javaslatot a város polgármestere, Clover Moore október 29-én fogadta el – írja …

https://humenonline.hu/ausztraliaban-kitiltanak-a-meleg-eskuvoket-es-a-jogat-a-templomok-teruleterol/

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb