Hírek

Az elhunyt transz lottómilliárdos a tőle elhidegült gyerekeire hagyta a vagyonát

 

Az Angliában kisebb celebritásnak számító néhai transz lottómilliárdos, Melissa Ede úgy végrendelkezett, hogy vagyonát a tőle elhidegült gyerekei örököljék – akik már évek óta nem is beszéltek vele.

A négygyerekes, egykor taxisofőrként dolgozó Ede bankszámláján előfordult, hogy mindössze öt font volt (átszámítva közel kétezer forint). 2017-ben aztán rámosolygott a szerencse: a nemi megerősítő műtétjén már átesett, Melissa nevet használó nő a nemzeti lottó kaparós sorsjegyével 4 millió fontot, több mint 1,5 milliárd forintot nyert. Akkor úgy nyilatkozott, hogy a tranzíciójával járó küzdelmek után „tündérmesébe illő befejezést” nyert a története.

Nem is sejthette, hogy alig másfél évig élvezheti az anyagilag gondtalan életet, tavaly májusban, 58 éves korában egy hirtelen szívroham következtében összeesett házuk garázsa előtt – menyasszonya talált rá, de az életét már nem tudták megmenteni.

Hatalmas vagyonával okosan gazdálkodott – a legjobb barátnőjének, aki évtizedekig támogatta a tranzíció során, akkor is, amikor mindenki más elfordult tőle, egy közel 70 millió forintos lakást vett ajándékba, de ezen kívül okosan fektette be a pénzét. Halála előtt nem sokkal a Mirrornak adott interjújában arról beszélt, hogy végre megcsináltathatta a tönkrement fogsorát, amiért sokan gúnyolták, de ezen kívül ugyanúgy a Primark üzleteiben és adományboltokban vásárol a luxusüzletek helyett, mint eddig.

 

 

A régóta transz aktivistaként dolgozó Melissa Ede több tévéműsorban is szerepelt, de sokan főleg bizarr YouTube videói miatt ismerték. Amikor megkapta a nyereményét, azt nyilatkozta, hogy abból egy fillért se fognak kapni a gyerekei, amiért megtagadták őt.

Ekkor a sajtóban indult az üzengetés a felek között, ahol a most 21, 31, 32 és 41 éves gyerekei azt mondták, hogy egyébként se fogadnának el tőle egy fillért sem, mert ő volt az, aki egy szó nélkül otthagyta a családjukat és kisétált az életükből. Mind mondták, nem azért haragszanak rá, amiért transznemű, hanem azért, mert a botrányos videóival megalázta őket.

Ettől függetlenül Ede végrendeletébe a menyasszonyán és legjobb barátnőjén kívül a saját gyerekei került be – akik közül végül nem mindenki ment el a temetésére.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin