Kultúra

Az egyik legnagyobb élő meleg popikon vezeti az idei Mardi Gras-t

Több hónapnyi találgatás és spekuláció után péntek délután nyilvánosságra került a hír, miszerint az idei Mardi Gras felvonulást Az Oscar-, Emmy- és Grammy-díjas énekesnő, Cher vezeti. A szervezők ambíciózus szándéka egyáltalán nem meglepő, hisz a márciusi rendezvény a világhírú Mardi Gras történetében kereken a negyvenedik lesz. Egy Cher-volumenű meleg “nagyágyú” részvétele méltó megkoronázása a különleges évfordulónak.

 

Cher Las Vegas-ban

Cher szava mindig is befolyással bírt és iránytűt mutatt a nemzetközi porondon és évtizedeken keresztül rendszeresen állt LMBT-kötődésű kampányok és jótékonysági rendezvények élére” – nyilatkozta a hír kapcsán Teresa Casu, a Mardi Gras főszervezője.

Az idén 72 éves élő legenda jelenléte mellett is lesz mit ünnepelnie az érkező tíz- és százezreknek a Sydney-i rendezvényen, hisz több évnyi közéleti és politikai vita után tavaly év végén egy népszavazás révén végre törvényessé vált Ausztráliában az azonos neműek házassága. Így az idei az első Mardi Gras, amit ennek tudatában lehet szervezni.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés