Hírek

Az Egyesült Államok első leszbikus elnöke szeretne lenni egy 11 éves kislány

Újra megválasztották Connecticut állam Gyerek Kormányzóját és a 11 éves Ella Briggs fiatal kora ellenére máris nagyratörő tervekkel rendelkezik – derül ki kampányvideójából.

Üzenete a kampány során egyszerű és lényegre törő maradt: A szerelem, az szerelem. Összesen 6400 ötödik osztályost győzött meg 87 iskolából, akik végül megválasztották őt képviselőjüknek. Briggs szeretné, ha a gyerekek és a felnőttek is bátran, nyugodt körülmények között beszélhetnének az elfogadásról és a tiszteletadásról.

Ella egy családi vakáció alkalmával bújt elő édesanyjának, amikor egy hirdetőtáblán két nőt és egy kisbabát látott. Bár családja támogatta, első iskolájában kiközösítették, elültek mellőle, amiért felvállalta önmagát. Új iskolájában azonban minden megváltozott, és Ella egy teljesen új életet kezdhetett:

Minden nap van egy reggeli gyűlésünk, ahol beszélgetünk a céljainkról, én pedig elmondtam: A mai célom az, hogy előbújhassak az osztályomnak. Leszbikus vagyok. És utána mindenki tapsolni kezdett a teremben.

Nézzük hát a kis elnökpalánta videóját!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb