Itthon

Az amerikai nagykövetség is gratulált Radványi Viktória MTV EMA Generation Change-díjához

Facebook-bejegyzésben gratulált az Amerikai Egyesült Államok nagykövetsége Radványi Viktóriának, a Budapest Pride egyik szervezőjének a vasárnap este a Papp László Sportarénában átvett MTV EMA Generation Change-díjához.

Gratulálunk, Viktória! Marc Dillard ügyvivő személyesen láthatta és tapsolhatta meg, ahogy Radványi Viktória átvette a Változás Generációja-díjat (Generation Change) a vasárnapi #MTVEMA díjátadón. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége elismeri az LMBTQI+ civil jogvédő szervezetek arra irányuló munkáját, hogy minden ember, szexuális irányultságától vagy nemi identitásától függetlenül, egyenlő bánásmódban és a törvény teljes védelmében részesüljön.

– olvasható a bejegyzésben.

 

 

Az MTV Europe Music Awards idén a Generation Change-díjjal öt olyan aktivistát tüntetett ki, akik világszerte az LMBTQ-jogokért küzdenek.

“Ami összeköti őket, az a hihetetlen bátorság és a közösségük szolgálatára való elszántság. Együtt ötvözik az erőt, a szeretetet és az alázatot, és ők képviselik a globális LMBTQ mozgalom legjobbjait” – áll Matt Beard, az All Out ügyvezető igazgatójának sajtóközleményében.

Az öt díjazott: Amir Ashour (Irak), Matthew Blaise (Nigéria), Sage Dolan-Sandrino (Egyesült Államok), Erika Hilton (Brazília) és Radványi Viktória (Magyarország).

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin