Hírek

Az amerikai LMBT közösséget sokkolta Trump győzelme

trump-president

 

Értelemszerűen mindenki az amerikai elnökválasztás eredményével foglalkozik. Ami viszont a helyiek számára ha lehet, még sokkolóbb, hiszen a politikai korrektség hazájában az ország alelnöke Trump mellett a nyíltan és büszkén homofób Mike Pence lett. Aki szerint a melegeket elektrosokk terápiával kellene kikúrálni, és aki az elnök halála vagy akadályoztatása esetén automatikusan az ország elnöke lehet.

A Twitteren jól érzékelhető a hangulat, az ismert LMBT személyek véleménye lesújtó.

 

Jesse Tyler Ferguson színész, többek között a nálunk is futó Modern család című sorozatból.

Ma még fáj a szívem a kisebbségekért, a nőkét, a bevándorlókért, a muszlimokért és az LMBT közösségért, de holnap harcra készen ébredek.

 

Martina Navratilova, 59-szeres Grand Slam-győztes teniszezőnő.

Tudtam, hogy Amerika rasszista, de azt nem, hogy ennyire. Fogalmam sem volt arról, hogy Amerika ennyire szexista. Micsoda szégyen…

 

Colton Haynes színész, többek között a nálunk is vetített Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatból.

Ez nem lehet igaz.

 

Conrad Ricamora színész, a nálunk is vetített Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot című sorozatból.

Mikor ébredtek rá a németek, hogy ideje elhagyni Németországot az 1920-as években? Meleg, nem fehér férfiként a kérdés most tényleg átfutott az agyamon. Csak hogy világos legyen: Az új alelnökünk szerint elektrosokk-terápiára van szükségem, hogy ne legyek meleg.

 

Tyler Oakley, YouTube személyiség, humorista, író és aktivista.

Ha most azt kívánjátok, bárcsak többet tettetek volna, hogy megállítsátok Trumpot, jól jegyezzétek meg azt, ami ma este éreztek. Égessétek be az emlékeitek közé, és a következő választás idején MUNKÁRA FEL!

 

Andrew Rannells színész, a Girls című sorozatból.

Hilary megtanított minket, hogyan kell küzdeni, és hogy a világ nem igazságos. Ezzel nincs vége. Ez forradalom. Köszönjük, hogy erre ráébresztettél minket.

 

Dustin Lance Black, Oscar-díjas forgatókönyvíró, rendező, producer, az angol olimpikon, Tom Daley férje.

Gyűjtsetek erőt! A könnyeinket izzadtságcseppekké kell formálni, harcolni kell a gyűlölet ellen, és formáljuk ezt a zűrzavart fejlődéssé. A nagy munka most kezdődik.

 

Melissa Etheridge énekesnő.

Ne a félelem legyen a válasz a félelemre. Találjuk meg a szeretetet a szívünkben. Szeressük magunkat. Legyünk erősek, beszéljünk nyíltan… csak a szeretetet válasszuk… ma minden lépés előre vezet.

 

 

Previous post

A nyíltan meleg focista a kisfiával labdázik

Next post

Csak nehogy Zacher köszönjön másnap