Hírek

Ausztrál politikus: A melegek agykontrollal manipulálják az embereket

Forrnak az indulatok Nyugat-Ausztrália államban, ahol hamarosan képviselőket választanak a helyi törvényhozásba. Bateman városában méretteti meg magát az Egy Nemzet Párt is, amely nevében Michelle Meyers folytat szenvedélyes online kampányt.

A kampány keretében Meyers egészen a nemzetközi meleg maffia leleplezéséig ment. Ezzel foglalkozó Facebook-posztjában felteszi a kérdést: hogyan lehetséges az, hogy egyre több keresztény ember és felekezet támogatja az azonos neműek házasságát és a szivárványcsaládok létezését?

Véleménye szerint a folyamat a háttérhatalmak nagyon is tudatos manőverezésének köszönhető. Fegyverük egy, a nácik és szovjetek által kidolgozott agykontroll program, amelyet később két, a Harvard Egyetemen végzett norvég férfi fejlesztett tovább.

Michelle Meyers (jobb oldalon) és az Egy Nemzet Párt elnöke, Pauline Hanson

Hasznosították és tökéletesre fejlesztették a szovjetek és nácik által alkotott stratégiát, értékeiket pedig olyan általánosan fogalmazták meg, hogy azok a világ bármely pontján bevethetők legyenek” – világít rá a lényegre Meyers. “Ideje, hogy a keresztények ráébredjenek arra, mi zajlik körülöttük. Ne hagyják kiszolgáltatni magukat a természetellenes, termékenységellenes, egészségtelen folyamatoknak!

Michelle Meyers az ausztráliai Egy Nemzet Pártban hozzáállásával nincs egyedül. Múlt hónapban pártja egy másik jelöltjét visszalépésre kényszerítették, miután nyilvánosan kijelentette, hogy a melegek abnormálisak és gyógyszeres kezelésre szorulnak. A párt elnöke, Pauline Hanson pedig nyíltan támogat olyan jelölteket, akik szerint a melegek mind pedofilok.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb