Hírek

Ausztrál lelkész-politikus: A melegek saját köztársaságot fognak kikiáltani maguknak

Fred Nile a nyolcvanas évek óta közismert az LMBT-közösséggel szembeni ellenszenvéről és ezúttal sem okozott csalódást hallgatóságának. A kereszténydemokrata politikus óva inti a szigetország lakosságát: amennyiben megszavazzák a házassági egyenlőséget, úgy egy nap könnyen arra ébredhetnek, hogy a melegek és leszbikusok új állampolgárságot kaptak.

Fred Nile

A lelkészként is szolgálatot teljesítő férfi a nyolcvanas években rendszeresen tartott közösségi imádságot annak érdekében, hogy a Sydney-i Meleg és Leszbikus Mardi Gras parádét mossa el az eső.

Most azonban minden korábbinál jobban kiverte nála a biztosítékot, hogy a Seattle-i rapper Macklemore előadta az egyenlő házasság mellett kiálló Same Love című számát az ausztrál rögbi bajnokság döntőjének szünetében.

Először is Nile tiszteletes egyszerűen nem akarja elhinni, hogy a melegeknek saját “himnusza” van – ó, ha tudná mennyi! -, ez szerinte ugyanis semmi másra nem jó, csak hogy megosszák a társadalmat.

A homoszexuális lobbinak saját olimpiája van, saját kulturális rendezvényei és díjai, saját zászlója és most azt mondják, hogy saját himnuszuk is van” – fakadt ki.

Mi lesz a következő? Elkezdenek saját állampolgárságot gyártani és kikiáltanak egy új, meleg köztársaságot? Akkor pontosan ki is osztja meg társadalmunkat?” – teszi fel a költői kérdést.

Íme a jelenet, amely felett a lelkész-politikus nem tud napirendre térni:

Security Check Required

No Description

 

 

Previous post

Elkezdték kiengedni a börtönből a megkínzott azeri melegeket

Next post

Mostantól tilos kedvező színben feltüntetni a melegeket az egyiptomi médiában