Hírek

Ausztrál egyházi vezető: Az azonos neműek házassága elpusztítja az emberi fajt

Ausztráliában évek óta heves vita övezi az egyenlő házasság törvényesítését, amelyről nemcsak a politikai élet szereplői, de a társadalmi szervezetek és egyházak is kifejtik véleményüket. Legutóbb az Ausztráliai Szikhek Nemzeti Tanácsának főtitkára, Bawa Singh Jagdev Szenátusnak írt levele kavart nagy port.

Az Ausztrál Érdemrenddel kitüntetett férfi az illetékes bizottságnak szánt üzenetében hangsúlyozza, hogy nincs ellenére az azonos nemű pároknak azonos jogok biztosítása, csak ne hívjuk házasságnak, legyen például homo szövetség.

Bawa Singh Jagdev

Isten azért teremtett embereket e bolygóra, hogy gyarapítsa az emberi fajt, nem pedig, hogy kiírtsa. E törvény elpusztítja a teljes emberi fajt. Ha egy meleg férfi meleg férfival házasodik, nem alkotnak utódot. Tegyük fel, hogy örökbe fogadnak egy gyereket. Ő szintén meleggé válik. Hogy fog így nőni a népesség? Pár év, vagy évszázad és senki nem marad. Nem lesz se nő, se férfi. Bevégeztetik” – fejti ki gondolatmenetét a szikh egyházi vezető.

Bawa Singh Jagdev hozzáteszi, hogy a szivárványcsaládban felnövő gyerekek azért lesznek maguk is homoszexuálisok, mert másolják a szüleiktől látott mintát.

Mindeközben ausztrál csatornákon napok óta látható a reklám, amelyben hétköznapi emberek szólítják fel a politikusokat: cselekedjenek végre és lépjen életbe a házassági egyenlőség. A videó ide kattintva tekinthető meg. Legfrissebb felmérések szerint a kontinensnyi ország lakosságának 62 százaléka támogatja az azonos neműek házasságát.

 

Previous post

Trump és a fakuló szivárvány - Egyesült Homofób Államok?

Next post

Norvégia hamarosan lehetővé teszi a harmadik nemet