Hírek

Atombombát dobnak az Egyesült Államokra ha törvény születik az LMBTQ egyenlőségről egy lelkipásztor szerint

Online magazinunk rendszeres olvasóinak ismerősen csenghet Pat Robertson lelkipásztor neve, aki 700-as Klub című televíziós műsorában rendszeresen osztja meg nézőivel véleményét a legváltozatosabb témákban és olvasói kérdésekre is előszeretettel reagál.

Az éppen ma 89. születésnapját ünneplő férfi legutóbb az Equality Act elnevezésű törvénytervezetet kommentálta, amelyet az amerikai Kongresszus demokrata többségű Képvilőháza már megszavazott, a republikánus többségű Szenátusban azonban könnyen fennakadhat. Elfogadása esetén a törvény tiltaná az LMBTQ közösség bármilyen diszkriminációját az Egyesült Államok minden államában.

 

Pat Robertson

 

A 700-as Klub keddi adásában óva intette nézőit: ha a törvény életbe lép, amerikai emberek fognak elpusztulni. “A nemzet legfeljebb egy százaléka leszbikus, másik két százaléka meleg. Aztán itt van a tranzíció, amikor kisfiúk úgy döntenek, hogy lányok szeretnének lenni. És azt akarják, hogy a férfiak bemehessenek a női mosdókba és öltözőkbe… Ez az egész kaotikus” – vezeti fel mondandóját.

A Biblia figyelmeztet, hogy amikor szem elől tévesztjük Istent, akkor emberek pusztulnak el és eljutunk oda, hogy Isten lemond rólunk. Nukleáris fenyegetés vesz minket körbe Észak-Korea és Irán, cybertámadások Kína és Oroszország irányából… Az egész világ az Amerikai Egyesült Államok pusztulását akarja, ami csak akkor előzhető meg, ha az amerikai nép megtartja hitét Istenben.

Ha önként feladjuk a hitünket, akkor minden remény elveszik, hogy megállítsuk ellenségeinket az elpusztításunkban” – zárul a kellően zavaros látomás.

Pat Robertson további magvas gondolatai csak az idei évből:

 

Egy lelkész szerint a Sátán azt terjeszti Jézusról, hogy meleg volt

 

Amerikai lelkész: Azért néz melegpornót a gyerek, mert valaki molesztálja

 

FRA EU post inject banner
Previous post

Az LMBTQ fiatalok segítésére szólítja fel az egyházakat az Imagine Dragons frontembere

Next post

Bezárhat az egyik legrégebbi meleg szexklub