Hírek

Armani: Egy férfi legyen férfi!

Giorgio Armani a természetesség szépség híve, és szerint egy meleg férfi ne öltözzön feltűnően. A Sunday Timesnak adott interjújában hosszan ecsetelte fenntartásait nőkről és férfiakról.

A neves olasz divattervező több évtizedes pályája alatt különböző életkorú és testalkatú, ismert és kevésbé híres embert öltöztetett. Gyakran megfordultak nála sportolók, színésznők, ennek ellenére a designer nincs elragadtatva a kigyúrt vagy szilikonnal dúsított hírességektől.

– Nem szeretem a túl izmos férfiakat. Nem kell annyit edzőterembe járni! – mondta a lapnak Armani. – Azt szeretem, ha valaki egészséges, masszív, törődik a testével, de ez nem azt jelenti, hogy felfújja az izmait. Ugyanez vonatkozik a nőkre, akik a mellüket tömetik ki. Egy kis mellnek nem kell nagynak lennie!

Giorgio Armani

Az idős tervező, aki soha erősítette meg vagy nem cáfolta, hogy saját neméhez vonzódik, a melegek öltözködési szokásait is erős kritikával illette:

– Nem szeretem, amikor a homoszexualitást extrém módon fejezi ki valaki, úgy öltözik, hogy szinte hirdeti: én meleg vagyok – állítja a mindig elegáns maestro. – Egy férfi legyen férfi, és kész!

Szerző: Szakács Gábor

Previous post

Mely vallásúak támogatják leginkább a melegházasságot?

Next post

Még mindig tabu idehaza melegeknek hirdetni?