Hírek

Apa lesz a Westlife fiúcsapat meleg énekese

 

Olvasóink egy része éppen csak megszületett az ezredforduló környékén, amikor a Westlife számított az egyik legnépszerűbb fiúcsapatnak. Az akkor 19-20 éves ír fiúkból álló ötösfogat összesen tizennégy listavezető kislemezt szállított pályafutásának első részében – a kétezres években pedig ők vezették legtöbb alkalommal a slágerlistákat az Egyesült Királyságban, összesen 11 számukkal.

 

 

A csapat tagja, Mark Feehily a brit The Sun újságnak adott interjúban coming outolt 2005-ben. Kamaszkorában tudatosult benne orientációja, ami nem volt titok családja, a legközelebbi barátai és a Westlife tagjai számára. Ugyanakkor ezzel a ténnyel nem volt tisztában például még a csapat menedzsere, Louis Walsh sem. A coming out során azt is elmondta, hogy egy párt alkotnak a divatfotós és szintén énekes Kevin McDaiddel, akivel kapcsolatuk hat évig tartott.

 

 

Feehily idén februárban jelentette be, hogy eljegyezték egymást párjával, Cailean O’Neillel – az énekes és párja öt éve vannak együtt. Május 28-án, a 39. születésnapján számolt be arról az Instagramján – O’Neil és egy ultrahangos babafotó társaságában -, hogy útban van első gyermekük.

„Köszönöm mindenkinek a születésnapi jókívánságokat! Ezt a napot a legkülönlegesebb születésnappá teszi a tény, hogy tudathatom mindenkivel, még idén első alkalommal apukák leszünk. Ez a legbüszkébb pillanat az életünkben, és nagyon örülünk annak, hogy ezt hangosan kimondhatjuk.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Feehily (@markusmoments) on

 

A Westlife egyébként ma is aktív, épp mostanában indulnak turnéra, ami az Egyesült Királyságon és Írországon kívül ázsiai országokat érint majd.

 

 

 

hirdetés
Previous post

Tahó módon oktatta ki az államtitkár Ungár Pétert a gyermekvállalás kérdésében

Next post

Felmérést indít az Európai Unió az LMBTI emberek hátrányos megkülönböztetésről