Hírek

Apa lesz a Westlife fiúcsapat meleg énekese

 

Olvasóink egy része éppen csak megszületett az ezredforduló környékén, amikor a Westlife számított az egyik legnépszerűbb fiúcsapatnak. Az akkor 19-20 éves ír fiúkból álló ötösfogat összesen tizennégy listavezető kislemezt szállított pályafutásának első részében – a kétezres években pedig ők vezették legtöbb alkalommal a slágerlistákat az Egyesült Királyságban, összesen 11 számukkal.

 

 

A csapat tagja, Mark Feehily a brit The Sun újságnak adott interjúban coming outolt 2005-ben. Kamaszkorában tudatosult benne orientációja, ami nem volt titok családja, a legközelebbi barátai és a Westlife tagjai számára. Ugyanakkor ezzel a ténnyel nem volt tisztában például még a csapat menedzsere, Louis Walsh sem. A coming out során azt is elmondta, hogy egy párt alkotnak a divatfotós és szintén énekes Kevin McDaiddel, akivel kapcsolatuk hat évig tartott.

 

 

Feehily idén februárban jelentette be, hogy eljegyezték egymást párjával, Cailean O’Neillel – az énekes és párja öt éve vannak együtt. Május 28-án, a 39. születésnapján számolt be arról az Instagramján – O’Neil és egy ultrahangos babafotó társaságában -, hogy útban van első gyermekük.

„Köszönöm mindenkinek a születésnapi jókívánságokat! Ezt a napot a legkülönlegesebb születésnappá teszi a tény, hogy tudathatom mindenkivel, még idén első alkalommal apukák leszünk. Ez a legbüszkébb pillanat az életünkben, és nagyon örülünk annak, hogy ezt hangosan kimondhatjuk.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Feehily (@markusmoments) on

 

A Westlife egyébként ma is aktív, épp mostanában indulnak turnéra, ami az Egyesült Királyságon és Írországon kívül ázsiai országokat érint majd.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb