Hírek

Animáció helyett melegfilm a templomi vetítésen

in-out_640x345_acf_cropped

A Reddit egyik felhasználója osztotta meg az alábbi komikus félreértést. Egy konzervatív amerikai kisvárosban a helyi templom családi vetítés keretében tervezte leadni az Agymanók (Inside Out) című tavalyi zseniális animációs filmet. A gépezetbe azonban homokszem került, valószínűleg a hasonló angol címek miatt, a műsorban ugyanis A boldogító nem (In & Out) című 1997-es meleg témájú romantikus vígjáték jelent meg Tom Selleck és Kevin Kline főszereplésével. Bemutatásakor a keresztény családvédő csoportok tiltakoztak is a film ellen a meleg románc és csókjelenet miatt.

“Ahogy épp a helyi templom mellett sétáltam el, láttam, hogy a digitális kijelzőjükön a családi vetítést reklámozzák: In & Out, szeptember 23. Nahát, de menő, gondoltam magamban, aztán elkezdtem gyanakodni. Nem, ezt tutira nem adnák le, itt valami nem stimmel. Megnéztem a honlapjukat, ahol az Inside Out szerepel a műsorban… Jobb, ha szólok nekik. Meg is tettem.

Az volt a válasz, hogy nincs itt semmiféle félreértés vagy tévedés, mert maga a lelkipásztor úr hagyta jóvá a műsort. Válaszul elküldtem nekik a film poszterét. Azóta nem jelentkeztek. LOL.”

 

A két film előzetese a biztonság kedvéért:

 

In & Out – Theatrical Trailer

Film Trailer to Frank Oz’ ‘In & Out’ (1997) with Kevin Kline, Joan Cusack, Tom Selleck, Matt Dillon, Selma Blair, Dan Hedaya etc. Based on the novel by Paul …

 

Agymanók – Megjött a szinkronos előzetes!

Az Agymanók idén érkezik a mozikba! Felnőni nem mindig zökkenőmentes, tudja ezt Riley is, aki édesapja új munkája miatt szülővárosából San Fransiscóba kényte…

 

Previous post

Zene: Pentatonix & Dolly Parton

Next post

A kevés happy end egyike a szíriai LMBTQ menekültek életében