Hírek

Animáció helyett melegfilm a templomi vetítésen

in-out_640x345_acf_cropped

A Reddit egyik felhasználója osztotta meg az alábbi komikus félreértést. Egy konzervatív amerikai kisvárosban a helyi templom családi vetítés keretében tervezte leadni az Agymanók (Inside Out) című tavalyi zseniális animációs filmet. A gépezetbe azonban homokszem került, valószínűleg a hasonló angol címek miatt, a műsorban ugyanis A boldogító nem (In & Out) című 1997-es meleg témájú romantikus vígjáték jelent meg Tom Selleck és Kevin Kline főszereplésével. Bemutatásakor a keresztény családvédő csoportok tiltakoztak is a film ellen a meleg románc és csókjelenet miatt.

“Ahogy épp a helyi templom mellett sétáltam el, láttam, hogy a digitális kijelzőjükön a családi vetítést reklámozzák: In & Out, szeptember 23. Nahát, de menő, gondoltam magamban, aztán elkezdtem gyanakodni. Nem, ezt tutira nem adnák le, itt valami nem stimmel. Megnéztem a honlapjukat, ahol az Inside Out szerepel a műsorban… Jobb, ha szólok nekik. Meg is tettem.

Az volt a válasz, hogy nincs itt semmiféle félreértés vagy tévedés, mert maga a lelkipásztor úr hagyta jóvá a műsort. Válaszul elküldtem nekik a film poszterét. Azóta nem jelentkeztek. LOL.”

 

A két film előzetese a biztonság kedvéért:

 

https://www.youtube.com/watch?v=3tiTWGVwHp8

 

Agymanók – Megjött a szinkronos előzetes!

Az Agymanók idén érkezik a mozikba! Felnőni nem mindig zökkenőmentes, tudja ezt Riley is, aki édesapja új munkája miatt szülővárosából San Fransiscóba kénytelen költözni. Ahogy mindnyájunkat, Riley-t is az érzelmei irányítják – Öröm, Félelem, Düh, Undor és Szomorúség. Az érzelmek a főhadiszálláson, a Riley fejében lévő irányítóközpontban élnek.

 

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Zene: Pentatonix & Dolly Parton

Next post

A kevés happy end egyike a szíriai LMBTQ menekültek életében