Hírek

Angol politikus: Az LMBT Történeti Hónap a pedofília ünneplése

Nagyon komoly homofób aktivistát mutat az utóbbi időszakban a közösségi médiában Julia Gasper, az English Democrats Oxford megyei pártelnöke, egykori európai parlamenti képviselő-jelölt. Legutóbbi bejegyzésében egy fotót osztott meg Scarborough város volt polgármesteréről és Jimmy Saville egykori médiaszemélyiségről. “Mi is lehetne méltóbb az idei LMBT Történeti Hónaphoz, mint ez a szívmelengető fotó Britannia két legmegrögzöttebb pedofiljáról?

Tudni kell, hogy az említett Saville-ről – akit II. Erzsébet királynő 1990-ben lovaggá ütött – egy évvel halála után derült ki, hogy az egyik legnagyobb pedofil és szexbűnöző volt Nagy-Britanniában. Több száz szexuális molesztálás és nemi erőszak állt mögötte, többek között egy pszichiátriai kórházban, ahol önkéntesként dolgozott. Életében csak néhány rendőr és politikus ismerőse tudott bűneiről, de hírneve miatt szemet hunytak felette.

Julia Gasper még a United Kingdom’s Independence Party színeiben

Nem elég, hogy bejegyzésében Gasper sikeresen és félrevezetően kötötte össze a pedofíliát az LMBT Történeti Hónappal, de hangsúlyozta, hogy a fotón szereplő két férfi “homoszexuális kapcsolatban” volt. “Mint sok más tény, ezt is a szőnyeg alá lett söpörve, a rendőrség ugyanis tudott róla és fedezték őket. Több áldozat is állítja, hogy mindketten molesztálták őket, ami jól mutatja milyen bensőséges volt ez a melegházasság.

A politikus hölgy korábban egy LMBT szlengszótárral örvendeztette meg választóit, amely segít eligazodni a melegek bonyolult nyelvezetében, valamint előszeretettel emlegeti David Bowie-t meleg náciként. Azért is fel van háborodva, mert szerinte az Egyesült Királyságban ma egyenesen kényszerítik a gyerekeket, hogy LMBT-témákról tanuljanak, amely szülő pedig felemelné a hangját ez ellen, azt a közösség kiközösíti. “Meleg, meleg, meleg, ez az egyetlen üzenet!” – vélekedik Gasper.

 

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Magyar alkalmazás segít a mozizásban

Next post

Három transznemű nőt erőszakoltak meg Pakisztánban