Kultúra

Andella Mirtill filmrendező új projekthez kéri a közösség támogatását

 

Andella Mirtill, a Mint egy haiku című rövidfilm rendezője új projektjen dolgozik, mely a generációk közötti konfliktusokkal, az LMBTQ+ identitással, és a droghasználat témáival is foglalkozik.

A készülő, Kompromisszumok címet viselő alkotás a fenti témákat a maguk igazságával és empátiával mutatja be, valamint több kérdést is felvet: miért sokkal veszélyesebb fiatalon feladni az álmokat, mint amennyire elsőre tűnik? Milyen akadályokkal szembesül egy fiatal alkotó, ha meg akarja valósítani az álmait?

A magyar rövidfilmkészítésben a pályakezdő alkotók rengetegszer dolgoznak ingyen, és számos esetben a komplett stáb szívesség alapon vesz részt egy projektben. Ez a rendszer nem fenntartható, így az író-rendező arra kéri a közönséget, hogy támogassák a stáb és a színészek munkájának méltó honorálását, hozzájárulva egy fenntarthatóbb és emberségesebb filmkészítéshez

Az Adjukössze felületén keresztül lehet támogatni a film elkészültét.

Andella Mirtill Mint egy haiku című alkotása 2021-ben közönségdíjat nyert a Friss Hús filmfesztiválon. A rövidfilm a diplomamunkája volt, melyet az SZFE-n készített, elmondása szerint támogató környezetben.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin