Hírek

Amikor a neonáci rájön, hogy a kedvenc dalát egy meleg zsidó írta

 

Csodás történetet írt az élet. A fehér faj felsőbbrendűségét hirdető neonáci aktivista, az AltRigth egyik szerzője, Richard Spencer legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor Donald Trump beiktatásának idején élő adásban húztak be neki egyet.

A következő pofonba a Twitteren szaladt bele, amikor megosztott egy dalt a Kabaré című klasszikusból. Az 1966-os musicalból 1972-ben készítettek filmváltozatot Liza Minnelli főszereplésével, ebből linkelte Spencer a Tomorrow Belongs to Me (A holnap az enyém) című dalt, amit a Hitlerjugend egyik fiatal tagja énekelt. A dal válasz volt egy korábbi tweetre, amiben azt javasolták neki, hogy ócska eszméivel húzzon vissza a harmincas évekbe. Erre riposztolt Spencer a harmincas években játszódó történettel és „A holnap az enyém” című dallal.

 

 

Ekkor került elő Jason Kander politikus, Missouri állam külkapcsolatokért felelős korábbi államtitkára. A dalt jegyző Kander & Ebb szerzőpáros egyik tagja ugyanis történetesen az ő nagybátyja.

Szevasz haver. Azt a dalt, amit szeretsz, az én nagybátyám írta. Negyven éve házasok a férjével. És zsidó.
Énekeld büszkén!

 

A többszörös Tony-, Emmy- és Grammy-díjas dalszerző John Kander már 90 éves, táncos-koreográfus párjával, Albert Stephensonnal 1977 óta vannak együtt. 2010-ben hivatalosan is összeházasodtak. Kander a Kabarén kívül olyan musicalek zenéjét jegyzi, mint a Chicago vagy épp Martin Scorsese rendezésében a New York, New York, melynek ikonikus címadó dala Frank Sinatra előadásában vált világhírűvé.

 

(GayStarNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin