Nyálcsorgató

Alsónadrágra vetkőzött az Elit meleg főszereplője

Omar Ayuso már arcról rögtön beugrik mindenkinek, aki nyomon követte a Netflix Elit című spanyol tinidráma három évadát. Omar karaktere – aki szintén Omar – drogdílerből lesz a Las Encinas magániskola diákja, szerelembe esik az igazgató fiával és mind szigorúan vallásos családja, mind a nyilvánosság előtt egyre inkább fel meri vállalni, hogy meleg.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

omar (@omarayuso) által megosztott bejegyzés,

 

Végső soron minden, amit egy karakterbe beleteszel, az a tied” – nyilatkozta szerepéről Ayuso az Interview magazinnak.  “Változtathatsz a kontextuson, a neveken és az embereken, de végül minden szerelem, gyűlölet és félelem, amit a karakteredbe teszel, az az a gyűlölet és félelem, ami benned van.

Ayuso mindig is szívesen tárulkozott ki Instagram-oldalán és töltött fel erotikától sem mentes tartalmakat. Ugyanezt a szemet gyönyörködtető hagyományt az Interview-nak készített fotók is tovább viszik, néha szinte bele is pirul az ember.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LUIS VENEGAS 📚 (@studiobyluisvenegas) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Interview Magazine (@interviewmag) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LUIS VENEGAS 📚 (@studiobyluisvenegas) által megosztott bejegyzés,

 

Az Elit világszerte hatalmas siker, hazájában a legjobb sorozat kategóriában 2019-ben és 2020-ban is közönségdíjra jelölték. Nem meglepő, hogy további két évadra érkezett megrendelés, a negyedik évad 2021-ben érkezik a streaming szolgáltató kínálatába. A már ismert történetszálak egy részét azonban lezárják és újakat indítanak helyettük, amelyekhez természetesen friss szereplőgárdára is szükség van. Aggodalomra azonban nincs szükség, Omar továbbra is az események középpontjában lesz.

A gimnázium új diákjainak egyikét Manu Rios alakítja, aki a közösségi médiában hasonlóan rendkívül népszerű – a képeit nézegetve nem is meglepő, hogy Instagramon közel 5,5 millión követik:

 

Nyálcsorgató – A spanyol színész

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb