Hírek

Álomesküvő luxuskivitelben – Érkeznek a Tom Daley-esküvő részletei

 

Május hatodikán egybekelt az olimpiai bronzérmes műugró Tom Daley és Oscar-díjas párja, Dustin Lance Black. A hasonló eseményekről még a közösségi médiát aktívan használóknak sem illendő azonnal posztolniuk, sőt, legtöbbször a vendégek is el vannak tiltva attól, hogy az esküvőn készült fotóikat megosszák. Ennek ellenére néhány információt már közölt az angol sajtó.

Magát az esküvőt Tom Daley vidéki otthonának közelében, a devoni Bovey-kastélyban rendezték. A szűk családi körben és bizalmas barátok körében tartott, ötven fős esküvő kedvéért az egész kastélyt kibérelték, vagyis megadták a módját. Az ötcsillagos hotelként üzemelő szállodában ugyanis 200 angol fontnál (kb. 73500 forint) kezdődnek a legolcsóbb szobaárak egyetlen éjszakára, és a kastély hatvan szobás. A gyülekező vendégeket Tom szórakoztatta, aki párjának előadta a Rómeó és Júlia híres erkélyjelenetét is.

A vonósnégyes kísérte esküvői szertartást a kastély impozáns nagytermében tartották, ahol Tom burgundi színű, Dustin pedig tengerészkék öltönyt viselt. A szertartást három fogásos cordon-bleu vacsora követte pezsgővel és borral, és természetesen a hatalmas tortával, amit Tom saját maga rendelt, a lagzi pedig a bálteremben a hajnali órákig tartott.

 

 

Az év melegesküvőjéről egyelőre ennyit közölt a The Sun. Érdekesség, hogy egy helyi lap, a Plymouth Herald viszont 120 fős vendégseregről ír, valamit arról, hogy a tortát maga Tom készítette. Ők azt is tudni vélik, hogy este 10-kor tüzijáték is volt, valamint jelen volt a Londoni Meleg Férfiak Kórusa, akik Bruno Mars “Marry Me” című számát énekelték.

Az egymásnak ellentmondó tudósítások után hamarosan úgyis érkeznek majd a hivatalos képek is, kíváncsian várjuk őket.

 

Bovey Castle – Eden Hotel Collection

http://www.boveycastle.com/ Bovey Castle is history, excitement, glamour, adventure and the perfect retreat. Where else can you wear your Hunter wellies at 8…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb