Hírek

Álomesküvő luxuskivitelben – Érkeznek a Tom Daley-esküvő részletei

 

hirdetés

Május hatodikán egybekelt az olimpiai bronzérmes műugró Tom Daley és Oscar-díjas párja, Dustin Lance Black. A hasonló eseményekről még a közösségi médiát aktívan használóknak sem illendő azonnal posztolniuk, sőt, legtöbbször a vendégek is el vannak tiltva attól, hogy az esküvőn készült fotóikat megosszák. Ennek ellenére néhány információt már közölt az angol sajtó.

Magát az esküvőt Tom Daley vidéki otthonának közelében, a devoni Bovey-kastélyban rendezték. A szűk családi körben és bizalmas barátok körében tartott, ötven fős esküvő kedvéért az egész kastélyt kibérelték, vagyis megadták a módját. Az ötcsillagos hotelként üzemelő szállodában ugyanis 200 angol fontnál (kb. 73500 forint) kezdődnek a legolcsóbb szobaárak egyetlen éjszakára, és a kastély hatvan szobás. A gyülekező vendégeket Tom szórakoztatta, aki párjának előadta a Rómeó és Júlia híres erkélyjelenetét is.

A vonósnégyes kísérte esküvői szertartást a kastély impozáns nagytermében tartották, ahol Tom burgundi színű, Dustin pedig tengerészkék öltönyt viselt. A szertartást három fogásos cordon-bleu vacsora követte pezsgővel és borral, és természetesen a hatalmas tortával, amit Tom saját maga rendelt, a lagzi pedig a bálteremben a hajnali órákig tartott.

 

 

Az év melegesküvőjéről egyelőre ennyit közölt a The Sun. Érdekesség, hogy egy helyi lap, a Plymouth Herald viszont 120 fős vendégseregről ír, valamit arról, hogy a tortát maga Tom készítette. Ők azt is tudni vélik, hogy este 10-kor tüzijáték is volt, valamint jelen volt a Londoni Meleg Férfiak Kórusa, akik Bruno Mars “Marry Me” című számát énekelték.

Az egymásnak ellentmondó tudósítások után hamarosan úgyis érkeznek majd a hivatalos képek is, kíváncsian várjuk őket.

 

Bovey Castle – Eden Hotel Collection

http://www.boveycastle.com/ Bovey Castle is history, excitement, glamour, adventure and the perfect retreat. Where else can you wear your Hunter wellies at 8am, golf spikes at 3pm and Manolo Blahniks for dinner? But while we offer our guests luxury and indulgence, this isn’t a stuffy hotel where you can’t sit on the furniture or let your kids enjoy themselves.

 

Previous post

Cristiano Ronaldo legszexibb fotóival ünnepeljük 100 millió Instagram követőjét

Next post

Kettő az egyben vagy egy a kettőben – Ázsiai életérzés a Szabadság téren