Itthon

Állítólag meleg szexpartikra járt a visszahívott magyar nagykövet

Fellépők egy thaiföldi melegpartin / a kép csak illusztráció

 

Napok óta találgatja a sajtó, mi lehetett az oka, hogy Magyarország thaiföldi nagykövetét idő előtt és azonnali hatállyal visszarendelték Bangkokból.

Bus Szilvesztert ugyanis nemcsak hazarendelték – külszolgálata április 30-án lezárult –, de a Külgazdasági- és Külügyminisztérium kötelékéből is elbocsátották. A hvg.hu értesülései szerint a hivatalos indoklás a tisztségéhez méltatlan viselkedés volt.

A hetekkel korábban történő visszahívás kormányzati agyonhallgatása találgatásokra adott okot, egyesek a volt perui nagykövet, Kaleta Gábor esetéhez hasonló ügyet sejtettek. Nála 19 ezer pedofil képet találtak, majd a bíróság első fokon ezért 540 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére ítélte.

A 168.hu értesülései szerint azonban Bus esetében – aki korábban a külügyi tárca déli nyitásért felelős helyettes államtitkára volt – másról van szó, és inkább a Szájer-ügyhöz hasonlít a visszahívása.

A portál szerint a helyi hatóságok és a bangkoki magyar nagykövetség hírszerzője is figyelmeztette a magyar külügyet, hogy az országot képviselő nagykövet vállalhatatlan életet él, folyamatosan meleg bulikba, orgiákra jár. Egy diplomata szerint mindenki tisztában volt a nagykövet szexuális orientációjával, ezt természetesen kezelték, a gondot az okozta, hogy ő nem szexturistaként állomásozott Bangkokban, hanem Magyarország képviseletében.

A 168.hu több forrása egybehangzóan megerősítette: a magyar külügy a helyi hatóságok jelzésére lépett.

 

A szexturizmusról elhíresült Thaiföldet épp egy hete rázta meg egy nagyobb botrány: a helyi rendőrség május 19-én 62 férfit tartóztatott le egy razzia során, akik a koronavírus-járvány elleni korlátozásokat megszegve egy meleg chemsex bulin vettek részt. (A chemsex olyan, általában több résztvevős szexuális aktust jelent, ahol a szexuális élvezet minőségi és mennyiségi fokozására tudatmódosító vegyületeket alkalmaznak.)
A parti résztvevői és szervezői átszámítva közel 370 ezer forintos pénzbüntetésre és akár két év börtönbüntetésre is számíthatnak a koronavírus-járvány kapcsán hozott kijárási és gyülekezési korlátozások megszegése miatt.

 

 

Túl a valóságon – Beszélgetés a chemszexről

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin