Nagyvilág

Állítása szerint több mint 500 meleget gyógyított ki az ördögűző

a kép csak illusztráció / fotó: .shock

 

A pakisztáni Tineenullah Fahad munkásságáról a Vice készített riportot, amelyből kiderül, hogy a “spirituális gyógyító” 2012 óta több mint 500 esetben “gyógyította” a homoszexualitást. Esetenként veréssel.

A 35 éves férfi az ország fővárosában, Iszlámábádban kínálja klinikáján a szolgáltatást, amely főként a Koránból vett idézetek szavalásával zajlik. Mivel azonban Fahad szerint a melegeket kéjsóvár démonok szállták meg, ezért a gonosz lelkek kiűzéséhez veréshez is folyamodik:

“A hozzám forduló homoszexuális esetek nagyjából 60 százaléka fekete mágiának és megszálló szellemeknek a következménye.”

 

Arról is beszámol, hogy egy esetben négy órán át verte a hozzá forduló pácienst. Az országban az átnevelő terapeutákat spirituális gyógyítóként kezelik, a gyakorlatot nem tiltják a törvények, így a brutális bántalmazásokat a vallással takarózva végezhetik. Fahad számára a homoszexualitás természetellenes jelenség, amely démoni befolyásra jelenik meg:

“Amikor a sátán kiűzetett Allah udvarából, megfogadta, hogy úgy áll bosszút az emberiségen, hogy megtagadtatja velük az isteni parancsokat ilyen természetellenes cselekedetekkel.”

 

Pakisztánban törvény tiltja az azonos nemű szexuális kapcsolatot, a pénzbüntetés mellett 2-10 év közötti börtönbüntetés is kiszabható.

A szakemberek szerint a szexuális orientáció megváltoztatására irányuló terápiák tudománytalanok és hatástalanok, ugyanakkor súlyos lelki sérüléseket okoznak az azokon átesett személyeknek, akik között megnő az öngyilkosságot megkísérlők száma. Az átnevelő terápiák betiltását az Európai Parlament is szorgalmazza.

 

 

A melegek azért vonzódnak a férfiakhoz, mert egy női szellem szállta meg őket

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb