Színes

Állítása szerint már a kutyák sem ugatják meg az ex-meleg botrányhőst

A TruNews vendége volt néhány nappal ezelőtt Milo Yiannopoulos, az amerikai szélsőjobboldal nyíltan meleg, szélsőséges ikonja, aki következetesen állítja, hogy kigyógyult a melegségből.

Az interjú során kifejti, hogy újabb megerősítést kapott Istentől afelől, hogy jó úton jár, amikor “ex-melegként” éli életét. Ugyanis már a kutyák sem ugatják meg. “Amikor megtettem a bejelentést, az első dolog, ami történt, és ezen nevetni fogtok, de igaz, hogy a kutyák nem ugattak meg többé. (…) Hülyén fog hangzani, de szerintem Isten így fedi fel magát előttünk, nem igaz? Ez a tapasztalatom.

 

 

Jópofa részlet, hogy a beszélgetés házigazdája az a Rick Wiles volt, aki annak idején kijelentette, hogy a COVID-19 Isten ítélete a queer emberek felett – azóta aztán ő maga is megfertőződött koronavírussal.

A szélsőjobboldali botrányhős Yiannopoulost 2019-ben véglegesen kitiltotta a Facebook gyűlöletbeszéd miatt: nem ítéli el a pedofíliát, feministagyalázó és muszlimellenes. Itthon azonban tárt karokkal várják, Schmidt Mária meghívására 2018 májusában előadást tartott a Bálnában.

A 36 éves férfi nemcsak „100 százalékig szodómia-mentes”, hanem egyenesen egy átnevelő terápiákat kínáló klinikát tervez nyitni Floridában.

 

Ma már heteró az eddig fekete farkakat fogyasztó szélsőjobbos troll

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb