Hírek

Álláslehetőség! Asszisztenst keresünk Zsoltinak!

Minden álláshirdetés úgy kezdődik, hogy elmondjuk, hogy mennyire pörgős pozíciót ajánlunk és hogy mennyire különleges embert keresünk. Viszont nálunk tényleg ez a helyzet!

Szeretnél a mindentudó agya lenni egy apró, de annál lelkesebb csapatnak? Akkor jelentkezz, mert a Humen Media szuperhőssel felérő asszisztenst keres… Zsoltinak, az ügyvezetőnknek!

 

 

De milyen is ez a különleges ember? Nos, leginkább képes arra, hogy megmentse ügyvezetőnket attól, hogy teljesen összezavarodjon a napi megannyi teendőben és segítse a szerkesztőség többi tagjának munkáját. Figyelem! Nem csak munkatársat keresünk! Hanem egy olyan csapattagot, aki a közösségünk igazi részese lesz.

Szóval, ha kedves vagy, aranyos, jó a humorod, szeretsz kimozdulni, ismered a főváros izgalmas lüktetését és mindig tudod, mikor hova éri meg beülni és aktív életmódot folytatsz, akkor nálunk a helyed.

Persze van még elvárás: fontos, hogy szeress és tudj kommunikálni, ne ijedj meg a nemtől, de ne is fogadd el, mint választ. Szeresd a rendet, kezeld jól a stresszt, sőt a hisztit is (komolyan), légy nyitott, törekedj a folyamatos fejlődésre és tudj egyszerre több helyre is koncentrálni. Oh és beszélj folyékonyan angolul, ha pedig van plusz egy középfokú nyelvvizsgád egy másik nyelvből, annak külön örülünk.

 

Jelentkezésedet arcképpel ellátott önéletrajzzal az hungary@humenmedia.com címre várjuk.

Jelige: Asszisztens

Határidő: 2018. 09. 01. 12:00

 

De ki mennyire várja érkezésed? Nézzük!

Kocsis G. János, főszerkesztő:

“Nagyon bízok benned, hogy a csapat tagjaként Zsolti asszisztense leszel. Zsolti elképesztő figura, folyamatosan új és új projekteket talál ki, amit itthon senki nem csinált még előtte. Mi pedig rögtön rávágjuk, hogy ugyan, ezt itt úgysem lehet megvalósítani – ő pedig rendre rácáfol, és megmutatja, hogy dehogynem! Egyszerűen szükségünk van rád, hogy segíts nekünk lépést tartani a kimeríthetetlen fantáziájával. Roppant barátságos és őszinte fickó, ami a szívén, az a száján, de lobbanékony természete ellenére megadó türelemmel viseli még azt is, amikor folyton a trendi, sportos kiegészítőit, főleg a sportzoknijait cikizem.”

 

Kanicsár Ádám András, főszerkesztő-helyettes:

“Zsolti egy állandóan pörgő ember, akinek néha normális módon délután 2-kor jutnak eszébe a jó gondolatok, de néha hajnali egykor ír rád, kész projektötletekkel és megannyi feladattal a fejében. És mégis ki tudja ezt követni? Remélem te, aki majd nyilvántartod Zsolti összes tervét, gondolatát és segítesz nekem is betartani a sok tervvel járó határidőt!

Ettől függetlenül tök jó vele persze kommunikálni. Meghallgat ha baj van és képes arra is, hogy nyitott legyen más ötleteire is! Szóval Zsoltival kommunikálni csodás. És velem is. Ezzel a pozícióval két legyet ütsz le egy csapásra!”

 

Waliduda Dániel, Online- és közösségi média

“Az új asszisztenst olyan nagy izgalommal várjuk, mint a Messiást sőt, megkockáztatom még jobban is örülünk majd az érkezésének. Segítő kéz és tenni akarás – ezek azok, amik Zsoltit motiválják az ősz kezdetével! Munka van, de csupa olyasmi, amit máshol idehaza keresve sem találsz. Tudsz például még egy olyan munkahelyet, ahol Mr. Gay Hungary szépségversenyt szerveznek? Zsolti rengeteget pörög, állandóan úton van, néha már mi sem tudjuk követni, melyik országban épp, úgyhogy sokat nem is fogod látni. Online azonban majd mindig rendelkezésre áll, bátran számíthatsz a segítségére. Tökéletes kombináció, nem igaz?”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb