Lifestyle

Ajándékozz szivárványos könyvet karácsonyra!

Könyvet adni mindig az egyik legjobb ajándék. Mutatunk néhány tippet, hogy idén mi kerülhet a fa alá!

Juhász Gábor – Szivárványon innen és túl

A Humen Media gondozásában megjelent kötet igazi szivárványos kincs lehet a fa alatt. Juhász Gábor Melegedő blogja sokmindenkinek ismerős lehet, gondolatait pedig most egy vaskos kötetben is elolvashatod. Vagy ajándékozhatod olyannak, akire ráfér egy kis LMBTQ kultúra.

A szerzővel készült interjút itt olvashatod el!

Rendeld meg itt!

Steiner Kristóf és Nimrod Dagan – Határtalan házikonyha

Kristóf és Nimi sokszor megfordulnak a Humen hasábjain, meg hát amúgy is… Ki ne ismerné őket? Az sose volt titok, hogy a páros szeret együtt főzőcskézni, most pedig közös gasztronómiai tudásukat egy csodálatos könyvben is bemutatják, megannyi – természetesen 100% vegán – recepttel a világ különböző tájairól. Egy ilyen receptkönyvnek mindenki csak örülhet.

Rendeld meg itt!

Steiner Kristóf – Kristóf titkos receptjei

Kristóf két nyelvű könyvében 54 új vegán recept található magyarul és 54 vegán recept angolul. Így a könyv nyelvtanulás céljából is remek ajándék lehet. Kozmpolita receptek sora, amikkel 2021-ben felfedezheted a vegán életmódot – vagy mégjobban beleszerethetsz –, a konyhai munkálkodás pedig igazi szórakozássá válik.

Rendeld meg itt!

Meseország mindenkié

Hát be kell vajon mutatni 2020 legfontosabb magyar könyvét? Az óriási felháborodást, de annál is nagyobb megbecsülést kiváltó kötet talán kötelező darabja minden könyvespolcnak és csodás meséivel, a gyönyörű illusztrációkkal és jelentőségével a fa alatt is csodálatosan mutathat, akár magadnak kéred, akár másokat lepsz meg vele.

Rendeld meg itt!

Ha szeretnél rendelni, tedd meg még most. Mutatjuk meddig adhatod le rendelésed, ha szeretnéd a fa alatt tudni az ajándékokat!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb