Hírek

Adam Rippon nyerte a Dancing with the Stars döntőjét

Adam Rippon és Jenna Johnson

 

Az itthon Szombat esti láz néven futott celebtáncos franchise már a 26. évadát éli Amerikában. A Dancing with the Stars idei mezőnyében profi sportolók csillogtatták meg tánctudásukat – köztük a nyíltan meleg olimpikon, Adam Rippon, aki partnerével, Jenna Johnsonnal épp RuPaul Sissy That Walk című számával nyitották a szezont hetekkel korábban.

Miután biztossá vált, hogy kijut a téli olimpiára, Rippon egy csapásra Amerika kedvencévé vált, és ha lehetett ezt tovább fokozni egy olimpiai bronzérem után, akkor az a tévés táncverseny megnyerésével sikerült. Őszinte és szókimondó személyiségét imádják az országban (ahogy mi is), a döntő idején ezt ő is megjegyezte:

„Soha nem gondoltam volna, hogy egy hozzám hasonló személyt elfogadnak majd, de nagyon érzem a felém irányuló szeretetet.”

Ahogy az USA Today megjegyzi, a széria első pillanatától fogva nyilvánvaló volt, hogy az évadot Rippon megnyeri, és Bruno Tonioli versenybíró szerint képtelenség volt megmondani, hogy a Rippon-Johnson páros tagjai közül melyikük a hivatásos versenytáncos.

Shaunna Fuhs versenytánc-szakértő szerint Rippon ugyan előnnyel indul azzal, hogy profi műkorcsolyázó, de ez önmagában még kevés, hiszen a döntőben épp egy másik műkorcsolyázó legendával, Tonya Hardinggal kerültek össze. (Harding életéről épp nemrég készült életrajzi mozifilm Én, Tonya címmel.) Ripponnak azonban jókora pluszt adott, hogy végig önmagát adta, nem volt hajlandó belesimulni az elvárt sztereotípiákba. Tökéletesen passzolt Johnson energikus stílusához, remekül működött köztük az összhang, egyszerűen egymásnak teremtették őket (erre a versenyre).

 

 

 

 

Bónusz: Nem Adam Rippon az első olimpikon, aki megnyerte a versenyt. A franchise angol eredetijének tizedik évadát a lelkesen vetkőző brit tornász, Louis Smith nyerte.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin