Hírek

A világ leghatalmasabb óvszere?

Egy hatalmas pink óvszert helyeztek az ausztráliai Sydney egyik obeliszkjére


óvszer 2

 

A 157 éves, Hyde Parkban található örökséget egy óriási óvszerrel takarták le az ausztrál városban egy kampány részeként, hogy hangsúlyosan felhívják a HÍV fertőzésre a lakosság figyelmét.

Óvszereket tartalmazó tasakokat is osztogattak a szobor körül, amelyeken a következő szlogent olvashatták, akik szereztek maguknak: „Tesztelj többet + kezeld korán + maradj biztonságban = vess véget a HIV-nek!”

A tervet az Új-Dél-Wales-i AIDS tanács (NSW – ACON) álmodta meg, akik állítják, ez Ausztrália leghatalmasabb óvszere.

Nicolas Parkhill az ACON CEO embere így nyilatkozott: „Az NSW annak szükségességét állítja stratégiájának középpontjába, hogy a melegek óvszer használatával biztonságban maradjanak, kiküszöbölve ezzel a HIV terjedését az évtized végére.

„Nem fogjuk tudni elérni ezt a célt anélkül, hogy a melegek óvszert használjanak alkalmi partnereikkel nagy rizikófaktorú szex közben, különösen olyan helyzetekben, mikor a partner HIV státusza nem ismert. Ez ilyen egyszerű.”

Folyamatosan újabb és újabb módot kell találnunk ennek az üzenetnek a reklámozására, különösen a december 1-jén tartott AIDS világnapjának felvezetésében.óvszer 1

Ez a „kiállítás” biztos nagy érdeklődést vált ki, hiszen egy nagyon látványos ikont választottunk egy eléggé forgalmas környéken.

„Reméljük, hogy sokaknak felkeltjük a figyelmét, nem csak itt az utcán, hanem a közösségi médiában is.

Néhányan, időközben, jót is szórakoznak a hatalmas óvszeren. Nem ez lesz az első gigantikus szobor, amely nagy szenzációt kelt az évben. Párizsban egy hatalmas „Karácsonyfa” elnevezésű emelvényt állítottak, amely egy szex játékra hasonlított, elég nagy visszhangot keltett a múlt hónapban. Ezen kívül egy ördögszobort is láthatott a vencouver-i közönség, amely hatalmas erekcióval küzdött, amit a rendőrség el is tüntetett elég hamar.

A hatalmas óvszer egy hétig volt látható.

 

Forrás: PinkNews

Ez az ötlet nem először valósult meg! Az eredeti óriás óvszer ötlettel még a Benetton állt elő 1993-ban, amikor a párizsi obeliszkre egy hatalmas rózsaszín gumit húztak a Concorde téren, szintén ösztönözve az embereket a biztonságra, főleg a HIV terjedésének akkori magas aránya miatt.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin