Hírek

A Twitter állítja: leszbikusként bújt elő a Toy Story szereplője

A Toy Story 4-ban, 20 év kihagyás után ismet feltűnik egy fontos női szereplő, Bo Peep – az internet szerint pedig a figuráról kiderült, hogy leszbikus.

A rózsaszín ruhás Bo Peep beszélő szerepben utoljára 1999-ben tűnt fel a Pixar legendás animációs filmjében, melynek folytatása június 21-én kerül az amerikai mozikba.

A figura visszatérését a Disney•Pixar Twitterén jelentette be. Ám van itt valami: Bo Peep új szerelést kapott. Leváltotta rózsazsín ruháját és a az új fotón egy világoskék jumpsuitban hódít, rózsaszín köpenyben, büszke pózban – írja a Pink News.

A Twitter népe  örömmel fogadta a változást, a figura új szerelését a Star Wars Rey-jéhez és a Kill Bill The Bride-gyához hasonlították. 

És persze sokan meg is állapították, hogy a férfias szerelés és az erővel teli pozitúra, melyet a plakáton láthatunk bizonyítják, hogy Bo Peep az új részben már felvállaltan leszbikus lesz.

Hozzá kell tennünk, hogy a szereplőt az első két részben szerelmi szálak fűzték a főszereplő férfi figurához, Woodyhoz.

Nos, a megállapítás legalább annyira vicces, mint elszomorítóan sztereotíp, igaz, biztosak vagyunk benne, hogy rosszindulat nincs benne.

Mindenesetre sok sikert Bo Peepnek, bárkit is szeret!

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés