Hírek

A Twitter állítja: leszbikusként bújt elő a Toy Story szereplője

A Toy Story 4-ban, 20 év kihagyás után ismet feltűnik egy fontos női szereplő, Bo Peep – az internet szerint pedig a figuráról kiderült, hogy leszbikus.

A rózsaszín ruhás Bo Peep beszélő szerepben utoljára 1999-ben tűnt fel a Pixar legendás animációs filmjében, melynek folytatása június 21-én kerül az amerikai mozikba.

A figura visszatérését a Disney•Pixar Twitterén jelentette be. Ám van itt valami: Bo Peep új szerelést kapott. Leváltotta rózsazsín ruháját és a az új fotón egy világoskék jumpsuitban hódít, rózsaszín köpenyben, büszke pózban – írja a Pink News.

A Twitter népe  örömmel fogadta a változást, a figura új szerelését a Star Wars Rey-jéhez és a Kill Bill The Bride-gyához hasonlították. 

És persze sokan meg is állapították, hogy a férfias szerelés és az erővel teli pozitúra, melyet a plakáton láthatunk bizonyítják, hogy Bo Peep az új részben már felvállaltan leszbikus lesz.

Hozzá kell tennünk, hogy a szereplőt az első két részben szerelmi szálak fűzték a főszereplő férfi figurához, Woodyhoz.

Nos, a megállapítás legalább annyira vicces, mint elszomorítóan sztereotíp, igaz, biztosak vagyunk benne, hogy rosszindulat nincs benne.

Mindenesetre sok sikert Bo Peepnek, bárkit is szeret!

Previous post

Pártot indított Lengyelország első nyíltan meleg, ateista politikusa

Next post

A tökéletességre való törekvés - Ízelítő a Humen Magazin februári számából