Lifestyle

A tüzes alsók nyomában

Egy formás hátsó látványát csak fokozni tudja, ha szexi fehérneműben láthatjuk. De legyen akármennyire is szexi egy fehérnemű, előfordulhatnak esetek, amikor inkább arra vágyunk, hogy lekerüljön az a bizonyos textildarab – akár a másikról, akár rólunk.

A férfi alsókból most már olyan széles paletta áll a rendelkezésünkre, hogy mindenki könnyedén megtalálhatja azt a típust, ami a legjobban illik hozzá. Az pedig már manapság alapvető, hogy az alsók vásárlásakor is odafigyelünk a divatra, hiszen hiába rejti el a nadrág az esetek nagyobb részében az alsóneműt, akkor is fontos, hogy mit viselünk. És sose tudhatjuk, hogy éppen mikor kerül le rólunk például a farmer, és mikor mutathatjuk meg magunkat kicsit közelebbről.

 

 

Szerintem bátran mondhatjuk azt is, hogy a férfi alsó amolyan étvágygerjesztőként szolgál, hiszen nagyon jó érzés elnézni benne a másikat – például, amikor éppen készíti a közös reggelit a konyhában –, és hogy közben ki mire gondol, és mikor kívánja inkább azt, hogy kerüljön le az utolsó textildarab is a másikról, már az egyéni fantáziákra van bízva.

Alsót vásárolni pedig legalább annyira jó dolog, mint bármely más ruhát. Eldönteni, hogy milyen stílusú legyen – személy szerint nálam a brief a nyerő mostanában  –, hogy milyen anyagból legyen, és természetesen, hogy milyen célra szánjuk, mindig izgalmas. Hiszen az sem elhanyagolható szempont, hogy hagyományos hétköznapi viseletre vásárolunk éppen valamit, vagy egy randira, esetleg bármilyen más okból. Egy szexi alsó vagy jockstrap pedig nagyon jó ajándék lehet karácsonyra is.

Mint ma már annyi mindent, úgy az alsókat is elérhetjük pár kattintással online, de ha ilyen kényes ruhadarab esetén nem preferáljátok az online vásárlást, és szeretnétek valami különlegeset beszerezni, akkor érdemes a Black Dream férfi alsónemű-kollekcióját felfedezni – és ha már betértek az üzletbe, akkor más egyéb játékszert is választhattok mellé.

Black Dream Mister B ShopInShop

1085 Budapest, Mária u. 9.

www.blackdream.hu

December 13-án és 14-én készpénzes vásárlás esetén 10%-os kedvezmény!

Erdei Zsolt

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb