Hírek

A túl sok nővel szexelő férfi végül óhatatlanul meleggé válik

 

Meglehetősen elborult teóriával jelentkezett egy vallástudós, aki megfejtette homoszexualitás okát.

Az évek során akadt már pár potenciális versenyző: egy kuvaiti tudós szerint a spermán élő férgek váltják ki a homoszexualitást, egy indiai klinikai hipnoterapeuta szerint a melegeket női szellemek szállják meg. Egy török imám szerint a szakáll nélküli férfiak könnyen összekeverhetőek a nőkkel, míg az orosz óortodox egyház vezetője, Kornili metropolita szerint a szakáll egyenesen védelmet ad a homoszexualitással szemben. Aztán ott volt a pályatársa, egy ciprusi püspök,  aki szerint akkor lesz meleg a gyerek, ha a terhes nő élvezi az anális szexet.

Nagyon reméljük, hogy ezen briliáns elmék eddigi munkásságát nem fogja zárójelbe tenni dr. Zakir Naik elmélete. A televíziós vallási prédikátor ugyanis – szintén – megtalálta a homoszexualitás okát, méghozzá a túlzásba vitt nemi élettel magyarázza mindezt. Szerinte ha egy férfinek túl sok szexuális kapcsolata van nőkkel, akkor 20-50 nő után óhatatlanul már valami mást akar majd megtapasztalni, és ilyenkor fordul a férfiak felé.

 

 

Ha ez nem lenne elég, Naik szerint az LMBTQ közösség „bűnös mentális problémáktól szenvedő betegek tömege”, aki túl sok pornót néznek és ezért nem tudnak meggyógyulni. Mondjuk a doktor úr nem is vesződne sokat a gyógyítással, kifejezetten helyesli a melegekre kiszabott halálbüntetéseket.

Naik a homoszexualitás kérdésén túl számon társadalmi kérdésben vall extrém nézeteket, amiért több országból már egyenesen kitiltották, és Angliában épp bezárni készülnek a hatóságok a közreműködésével futó vallási tévécsatornát.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb