Lifestyle

A tökéletességre való törekvés – Ízelítő a Humen Magazin februári számából

A megszokott terjesztési pontokon már elérhető a kívül-belül megújult Humen Magazin februári száma. A címlapon Maurer Milán táncművész, aki többek között a tökéletességre való törekvésről mesélt nekünk. Betűtészta rovatunkban egy remek könyvet ajánlunk, a Cameron Post rossz nevelése az átnevelő terápiák világáról szól – a regény filmváltozatát az őszi Humen Fesztiválon már láthatták a szerencsések.

A tavalyi év egyik legnagyobb horderejű LMBTQ fejleménye, hogy Indiában dekriminalizálták a homoszexualitást. Ennek apropóján Sumit Pawar, a hazánkban járt melegjogi aktivista adott interjút a hosszú küzdelemről és az indiai mindennapokról.

Ahány csoport, annyiféle gyűlölet – a Drámakirály a kényelmesnek és egyszerűnek tűnő gyűlölködés jelenségét elemzi. A Visszapillantó rovatában egy szinte egész életében magányos ember, Michelangelo életéről olvashattok, aki mindössze egyszer volt igazán szerelmes – egy fiúba.

Ezen kívül megismerkedhettek egy légiutas-kísérő mindennapjaival, a táplálkozási alapelvekkel, vagy épp hogy hogyan igazodjunk el a kozmetikumok tengerében. Tucatnyi további érdekes olvasnivalót kínálunk nektek a megújult Humen Magazin oldalain, tartsatok velünk ebben a hónapban is!

Humen Magazin 2019. 01. (február)

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Title: Humen Magazin 2019. 01. (február), Author: Humen Magazin, Name: Humen Magazin 2019. 01.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb