Itthon

A te Humened, a mi közös jövőnk

Ahogy arról korábban beszámoltunk, elindult a myHumen, a Humen Media támogatói előfizetői programja. Számos sajtótermék épít már itthon a közösségi finanszírozásra is, mi azonban adni is szeretnénk cserébe valamit. Így nálunk nemcsak  a Humen Magazin minden új lapszámát kapod kézhez, de megannyi kedvezményt és meglepetést biztosítunk – például egy hűségkártyát!

Nem titok, hogy a koronavírus okozta gazdasági helyzet a Humen Mediát is megviselte, hiszen megannyi üzleti partnerünk és hirdetőnk került nehéz helyzetbe. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a jelen politikai helyzet is ellenünk dolgozik, és nemcsak a Humen, de az egész magyar sajtószabadság veszélyben van.

Idén ősszel lesz 10. éve, hogy kiadjuk az ingyenes Humen Magazint, ezen pedig nem is szeretnénk változtatni. Viszont szeretnénk megünnepelni a 10. születésnapunkat, és ha úgy adódik, akkor a huszadikat is. Ezért egy olyan támogatói előfizetői rendszert dolgoztunk ki, amivel mindenki jól jár.

 

A myHumen keretein belül három időintervallumban választhatjátok a magazint: havonta, félévente és évente. Mindegyik időintervallumhoz három csomag tartozik: arany, ezüst és platina, amelyekhez kivétel nélkül jár természetesen a nyomtatott magazin, illetve egy myHumen hűségkártya, amivel különböző LMBTQ barát vállalkozásoknál tudtuk kedvezményekkel vásárolni. Emellett csomagonként különböző további extrákat is adunk: állandó kedvezményt a saját termékeinkre Humen Shopban, sőt, meglepetésajándékokat is.

Nézzétek át mind a kilenc csomagot, és ismerjétek meg a számos lehetőséget! A myHumennel nem csupán magatoknak okozhattok örömöt, de támogatjátok vele a Humen Mediát, és ezzel együtt a magyar sajtószabadság színes jövőjét. A myHumen kártyával és a Humen Shop-ban való vásárlással pedig a nem csak minőségi termékekhez juttok, de a közösség mellett magyar vállalkozásokat támogathattok.

Fontosnak tartjuk, hogy Magyarországnak legyen nyomtatott queer médiája, ahogy LMBTQ webshopja és olyan szervezetei, amelyek a pinkmarketing sikerességéért és az ország jó megítéléséért küzdenek a turizmus területén

Mi ezért a célokért küzdünk.

Küzdj velünk együtt a myHumen támogatói hűségprogramjával!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb