Lifestyle

A szüleiket nem érdekelte az esküvőjük, de 10 ezer idegent igen

Danielle Lawson és Chaya Milchtein négy és fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg, majd tavaly nyáron eljegyezték egymást. Sokat töprengtek, milyen esküvőjük legyen, mert a körülmények nem könnyítették meg a dolgukat.

„Egyikünk szüleit sem érdekelte az esküvőnk, nem tervezték, hogy velünk ünnepeljenek. A párom pedig csak el akart menni Vegasba, és ott letudni. Én ugyanakkor valami olyasmit szerettem volna, amibe jobban bevonható a közösségünk. A kapcsolatunk során ugyanis egy közösséget is építettünk, így amikor a koronavírus-járvány lecsapott és nem lehetett menni sehová, kitaláltunk valamit. Egy virtuális esküvőt, ahol személyesen senki nincs jelen, virtuálisan mégis mindenkit meghívunk”

– mesélte az esküvőről Milchtein a PinkNews-nak. A pár szerette volna megmutatni, hogy akkor is lehet emlékezetes és bensőséges egy esküvő, ha a ceremónián fizikailag csak ők lehetnek jelen. Indianapolis egyik kerületében választottak egy Airbnb házat helyszínül, mert a járvány idején azt biztonságosan meg tudták közelíteni, és mert Indiana államban az esküvőkhöz nem szükséges tanú sem.

És bár a szüleiket nem érdekelte a boldogságuk, az Facebookon élőben közvetített esküvőjükön végül több mint tízezer vendég vett részt virtuálisan.

 

 

 

 

 

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb