Kultúra

A szívdöglesztő testépítő – Ízelítő a Humen Magazin legújabb számából

Év végi dupla számunk címlapján a nyíltan meleg testépítő és influencer, a szívdöglesztő Sipka Dáviddal találkozhattok, Címlapsztori rovatunkban pedig a vele készült interjúval. Kiderül belőle, hogy még az sem mindig elégedett a saját testével, aki a laikus szemével egyszerűen tökéletes. Mesél saját pályájáról, a közösségi médiáról, a sportról és a Mr. Gay Hungary versenyről is, ahol a zsűri tagja volt.

 

Sipka Dávid – december-januári számunk borítója

 

Ha már szóba került a verseny, egy élménybeszámolóval is szolgálunk a kulisszák mögül, képekkel bőségesen megtámogatva. Téli számunkban alaposan kivesézzük az LMBTQ karakterek popkulturális felbukkanásait a fantasy és a sci-fi műfajától kezdve a videojátékokon át egészen egy lebilincselően egyedi és különleges műfajig, a yaoi képregények világáig.

Megismerkedhetünk egy legendás drag queen, Lady Bunny életével, aki RuPaullal kezdte karrierjét, és mai napig hű a gyökereihez. Tamás és Péter esküvőjéről olvashattok Emberkép rovatunkban, a Drámakirály rovat a buta sztereotípiákat járja körül, utazó bloggerünk pedig ezúttal Máltáról jelentkezik.

Mindez csupán egy nagyon rövid kedvcsináló, hiszen ennél sokkal több érdekességgel szolgálunk ezúttal is. Keressétek nyomtatott magazinunkat a város közel száz pontján, vagy lapozzatok bele online.

Kocsis G. János, főszerkesztő

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb