Nagyvilág

A szivárványzászlók miatt tört ki a háború a Fox újságírója szerint

fotó: Depositphotos

 

Azt eddig is tudtuk, hogy az LMBTQ közösség a puszta létezésével földrengéseket, tűzvészeket, áradásokat, vulkánkitöréseket képes előidézni, hogy a koronavírust ne is említsük. Majd pont az Ukrajna elleni orosz invázió marad ki ebből a sorból?

Az amerikai Fox News hírcsatorna munkatársa, Lisa Boothe az orosz támadás megindulását követően sajátos bejegyzések sorában vezette le a Twitteren, hogy az egész katonai hadművelet a szivárványzászlókra vezethető vissza.

Ahogy arról a Newsweek beszámol, Boothe szerint világos, hogy az amerikai elnök, Joe Biden tekintélye csökkent az olyan szerinte liberális lépései miatt, mint hogy kifejezte támogatását az LMBTQ közösség iránt. Ez vezetett el szerinte oda, hogy Oroszország megszállta a szomszédos Ukrajnát és nagyvárosokat lövet rakétákkal.

„Örülök, hogy nálunk legalább lobognak a szivárványzászlók” – tweetelte nem sokkal az orosz támadás megindulása után. „Tett-e bármelyik elnök többet egy ország ilyen gyors tönkretételéért, mint Joe Biden? Mekkora bolond!”

Szerinte a jelenlegi elnöktől nem fél senki, és mivel az amerikai hadseregben kötelező a koronavírus elleni oltás és odafigyelnek a sokszínűségre, mindezt a világ többi része gyengeségnek érzi és ki is használja.

„Azt hiszitek, Oroszország hadserege kellően sokszínű már? Az elmúlt években a leghülyébb szarságokra koncentráltunk Amerikában, és szem elől tévesztettünk mindent, ami fontos. Teljesen összeomlottunk belülről, ami káoszt eredményez világszerte.”

 

 

Több újságíró és emberi jogi aktivista próbálta felhívni a figyelmét arra, mekkora ostobaság összekötni Putyin álmait a szovjet birodalom feltámasztására az amerikai konzervatívok otthoni kultúrharcos rögeszméivel, de nem ment át az üzenet:

„Ezek az emberek annyira agyatlanul ostobák, hogy nem értik, hogy a birodalmi álmokat akkor használják ki, ha arra lehetőség adódik. Amerika gyenge. Senki sem fél tőlünk, mert egy demens férfi ül a Fehér Házban, és arra koncentrálunk, hogy szivárványzászlók lobogjanak szerte a világon.”

 

 

 

A Vatikán visszautasítja, hogy a szivárványos jelképek miatt történnek a katasztrófák

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin